Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Σοβαρές καταγγελίες και εξώδικο -βόμβα από την Ασημίνα στην Acun Medya

«Όμηρος» με ηρεμιστικά στον Άγιο Δομίνικο!

«Με κρατούσαν “όμηρο” στον Αγιο Δομίνικο και μου έδιναν τρία ηρεμιστικά κάθε μέρα». Την παραπάνω ηχηρή καταγγελία έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τους ανθρώπους της εταιρίας παραγωγής του «Survivor All Star», περνώντας πλέον στην αντεπίθεση μετά την αποβολή της από το άγριο reality επιβίωσης.

asimina

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πριν από λίγες ημέρες, η 25χρονη αθλήτρια είχε δηλώσει πως σύντομα θα έλεγε όλη την αλήθεια για όσα συνέβησαν. «Η απορία σας είναι ίδια με τη δικιά μου. Θα υπάρξει απάντηση για όλο αυτό, απλά δώστε μου λίγο χρόνο και υπομονή» είχε γράψει χαρακτηριστικά στα προσωπικά της social media, συμπληρώνοντας πως θα έκανε τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητά της και την άδικη μεταχείριση που είχε.

Ψευδή συμπεράσματα

Το πρώτο της βήμα, λοιπόν, δεν είναι άλλο από ένα εξώδικο-βόμβα που έστειλε στην Acun Medya, μέσω του οποίου υποστηρίζει πως οι συνεργάτες του Τούρκου παραγωγού την κρατούσαν παρά τη θέλησή της στην Καραϊβική, ενώ της έδιναν και χάπια για να είναι ήρεμη. «Παρά το γεγονός ότι σας κατέθεσα την πραγματικότητα και όλα όσα συνέβησαν την επίδικη ημέρα, η οποία αποτέλεσε αιτία της απομάκρυνσής μου, ουδέποτε ακούστηκε η δική μου πλευρά, παρά εξήχθησαν ψευδή συμπεράσματα και στρεβλώθηκε η αλήθεια, για λόγους άγνωστους και επιβλαβείς για εμένα.

atzoun 1

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσα την κατάθεσή μου σε υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής σας, εκείνη μου ανέφερε ότι όσα ανέφερα ήδη έχουν επιβεβαιωθεί από γηγενή, ο οποίος ενεπλάκη στην εν λόγω υπόθεση. Τι συνέβη στην πορεία και άλλαξε αυτή η αρχική στάση σας μέχρι και σήμερα, παραμένει άγνωστο» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο νομικό έγγραφο που απέστειλε στον Ατζούν Ιλιτζαλί, μέσω της δικηγόρου της Βάσιας Καπερνάρου, η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας, η οποία σημειώνει πως «τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά της παραβιάστηκαν κατάφωρα».

asimina 2

Παράνομη κράτηση

Η ίδια καταγγέλλει επίσης: «Μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023 έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23, κατέστην “όμηρός” σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέλησή μου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσε κάθε μου κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, δρώντας υπό τις εντολές σας, μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα και μόνον μετά από παρακλήσεις μου και την πάροδο τεσσάρων ημερών σε ένα δωμάτιο μού επέτρεψε να βηματίσω στον διάδρομο του ξενοδοχείου όπου παρέμενα υπό ομηρία.

asimina 1

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού για εμένα δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς τρία ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου αδυνατούσα να ηρεμήσω από την ταραχή μου, η οποία είχε προκληθεί αποκλειστικώς εξαιτίας των δικών σας ενεργειών».

Μιλώντας χθες στη «Super Κατερίνα» η δικηγόρος της πρώην παίκτριας του «Survivor All Star» Βάσια Καπερνάρου, αναφέρθηκε στον εγκλεισμό της εντολέα της. «Το πρώτο τετραήμερο δεν την άφηναν ούτε να αλλάξει ρούχα, ήταν με αυτά του “Survivor”. Δεν μπορούσε να κάνει μπάνιο, ούτε τίποτα» ισχυρίστηκε, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η Ασημίνα αισθανόταν άγχος και περιορισμό, ενώ δεν της επέτρεπαν να μιλήσει με μέλη της οικογένειάς της. «Και οι γονείς της και ο σύντροφός της τελούσαν υπό αγωνία. Τηλεφωνούσαν στους ανθρώπους της παραγωγής να μάθουν “πώς είναι η Ασημίνα” και δεν έλαβαν ποτέ απάντηση» πρόσθεσε η δικηγόρος.




{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...