Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Παιδιά διασήμων που άντεξαν το βάρος του ονόματός τους και ξεπέρασαν την επιτυχία τους

Περήφανος πατέρας ο σκηνοθέτης Νικ Κλούνεϊ! Το... βήμα παραπάνω από Ανιστον και Πάλτροου

Αν και είναι παιδιά διασήμων, έχουν καταφέρει να τους ξεπεράσουν σε δόξα και επιτυχία σε τέτοιον βαθμό, που πολλοί έχουν ξεχάσει ότι, όταν ξεκίνησαν την καριέρα τους, κάποιοι κακεντρεχείς υποστήριζαν ότι «πάνε μπροστά» χάρη στο όνομα των γονιών τους.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η «δική μας» Τζένιφερ Ανιστον και η Μάιλι Σάιρους, μεταξύ άλλων, έχουν γίνει παγκόσμιοι σούπερ σταρ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι κέρδισαν την επιτυχία με την αξία τους.

klounei
Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο βραβευμένος δύο φορές με Οσκαρ και τέσσερις φορές με Χρυσή Σφαίρα Τζορτζ Κλούνεϊ έχει κατακτήσει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα που τον κατέστησε έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους σταρ του Χόλιγουντ. Ο γάμος του, δε, με τη δικηγόρο για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν τού έχει ανοίξει τις πόρτες της διεθνούς πολιτικής, σε σημείο που συχνά πυκνά κυκλοφορούν φήμες ότι μπορεί να κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ. Πατέρας του είναι ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης Νικ Κλούνεϊ, ενώ θεία του η επιτυχημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός Ρόζμαρι Κλούνεϊ.

pateras klounei
Νικ Κλούνεϊ

Ο Μπεν Στίλερ έχει κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό με τις κωμωδίες του «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη» και «Ο άρχοντας της πασαρέλας» ως ηθοποιός. Εκανε επίσης τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες με τις σειρές ταινιών «Γαμπρός της συμφοράς» και «Μια νύχτα στο μουσείο», ενώ έχει βραβευτεί μεταξύ άλλων με Emmy Award, MTV Movie Awards και Teen Choice Award.

stiller
Μπεν Στίλερ

Η επιτυχία του είναι τόσο μεγάλη που ελάχιστοι θυμούνται ότι γονείς του είναι οι κωμικοί ηθοποιοί Τζέρι Στίλερ και Αν Μεάρα. Ο πατέρας του είναι γνωστός για τις σειρές «Seinfeld» και «Ο βασιλιάς του Κουίνς», ενώ η μητέρα του για τον ρόλο της στη σειρά «Love Boat» και πιο πρόσφατα στο «Sex and the City».

mpampas stiller
Τζέρι Στίλερ

Ο πολυβραβευμένος Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έχει έναν μοναδικό τρόπο να ερμηνεύει με την ίδια επιτυχία απαιτητικούς ρόλους σε εμβληματικές ταινίες, όπως οι «Hawking», «The Imitation Game» και «12 χρόνια σκλάβος», καθώς και ρόλους σούπερ ήρωα, όπως ο Doctor Strange, σε εμπορικές ταινίες. Διαπρέπει δε και στο θέατρο, σε κλασικούς ρόλους. Με τις επιτυχίες του έχει επισκιάσει τους διάσημους γονείς του, τον Τίμοθι Κάρλτον και τη Γουάντα Βένθαμ. Ο Κάρλτον είναι γνωστός μεταξύ άλλων για την ταινία «High Road to China» δίπλα στον Τομ Σέλεκ, ενώ η Βένθαμ έχει παίξει σε εμβληματικές σειρές, όπως οι «Saint» με τον Ρότζερ Μουρ και «Doctor Who».

Η Ντρου Μπάριμορ έγινε παγκόσμια σταρ όταν ακόμη ήταν μικρό κορίτσι, χάρη στον ρόλο της στην ταινία «Ε.Τ. ο εξωγήινος». Εκτοτε έχει κερδίσει τρεις Χρυσές Σφαίρες, επτά βραβεία Emmy και το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ. Εκανε δε εισπρακτικές επιτυχίες μεταξύ άλλων με τις ταινίες «Charlie’s Angels», «Never Been Kissed», «Poison Ivy», «Batman Forever», «Scream» και «The Wedding Singer». Με την καριέρα της η 47χρονη ξεπέρασε την επιτυχία του παππού της, ηθοποιού Τζον Μπάριμορ, ο οποίος ήταν διάσημος την εποχή του βουβού κινηματογράφου με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Dr Jekyll and Mr Hyde», «Sherlock Holmes» και «The Sea Beast».

gkouineth
Γκουίνεθ Πάλτροου

Οταν κάποιος ακούει το όνομα της Γκουίνεθ Πάλτροου, το τελευταίο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του είναι ότι είναι παιδί πασίγνωστης μητέρας. Σε αυτό έχει συμβάλει αποφασιστικά ότι η Γκουίνεθ έχει κερδίσει βραβείο Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, και έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες του Χόλιγουντ, όπως οι «Sliding Doors», «Shakespeare in Love», «The Talented Mr Ripley» και «A Perfect Murder». Από την άλλη, η μητέρα της, Μπλάιθ Ντέινερ, έχει κερδίσει ένα Tony Award και έχει παίξει σε ταινίες όπως «Ο πρίγκιπας της παλίρροιας», «Το τρίο της χαράς», «Βροχή, χαλάζι & έρωτας», ενώ πιο πρόσφατα είχε ρόλους στις σειρές «Meet the Parents» και «Will & Grace».

nteniro
Η Μπλάιθ Ντέινερ με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Ανιστον έγινε πασίγνωστη ως Ρέιτσελ Γκριν στα «Φιλαράκια», ρόλος που της απέφερε Χρυσή Σφαίρα, Primetime Emmy και βραβείο Screen Actors Guild. Πλέον είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως οι «Horrible Bosses» και «We ‘re the Millers».

aniston
Τζένιφερ Ανιστον

Τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά «The Morning Show», κερδίζοντας 1.880.000 ευρώ το επεισόδιο. Πατέρας της ήταν ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζον Ανιστον ο οποίος από το 1985 μέχρι τον θάνατό του, το 2022, υποδύθηκε τον Βίκτορ Κιράκης στη σειρά «Μέρες αγάπης» («Days of Our Lives»), κερδίζοντας το 2017 υποψηφιότητα για Daytime Emmy Award. Μητέρα της ήταν η ηθοποιός Νάνσι Ντόου με ρόλο στη σειρά «The Ice House».

pateras aniston
Τζον Ανιστον

Η Μάιλι Σάιρους έχει γίνει ποπ σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς, η οποία στα 30 της χρόνια ανακηρύχθηκε η τραγουδίστρια με τα περισσότερα τραγούδια στις πέντε πρώτες θέσεις του αμερικανικού Billboard 200 και τις περισσότερες πωλήσεις τον 21ο αιώνα. Εχει επίσης παίξει με επιτυχία σε ταινίες όπως οι «Guardians of the Galaxy Vol. 2», «Bolt», «The Last Song» και «So Undercover», αλλά και σε σειρές όπως το «Black Mirror».

miley
Μάιλι Σάιρους

Πατέρας της είναι ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Μπίλι Ρέι Σάιρους, το τραγούδι του οποίου «Achy Breaky Heart» έφτασε στο νούμερο ένα του America’s Country Songs. Η μητέρα της, Τις Σάιρους, έχει επιτυχημένη καριέρα ως μάνατζερ και μουσική παραγωγός.

goneis miley
Μπίλι Ρέι και Τις Σάιρους

Τέλος, το σούπερ μόντελ Μπέλα Χαντίντ δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης ότι έχει ξεπεράσει τη φήμη της μητέρας της Γιολάντα Χαντίντ. Δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο της ως μοντέλο, στα 16 της χρόνια, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η Μπέλα έχει γίνει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.

bella
Μπέλα Χαντίντ

Εχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας, φορώντας τις δημιουργίες των Chanel, Diane Von Furstenberg και Tommy Hilfiger, ενώ έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών, μεταξύ των οποίων τα «Vogue», «Harper’s Bazaar» και «Glamour». Η μητέρα της Γιολάντα τη δεκαετία του 1990 ήταν μοντέλο που πόζαρε σε διαφημιστικές καμπάνιες, αλλά πλέον είναι γνωστή για τη συμμετοχή της στο reality «The Real Housewives of Beverly Hills».

mama mpelas
Γιολάντα Χαντίντ

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...