Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ήταν φρικτή αυτή η εμπειρία, φοβήθηκα»

«Ήταν συγκλονιστικό το ότι δεν μπορούσα να βλέπω ανθρώπους να κάνουν απολογισμό ζωής στον ίδιο θάλαμο σαν ετοιμοθάνατοι»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παραβρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην περίοδο της πανδημίας αλλά και στην σκληρή εμπειρία που είχε όταν νόσησε με Covid.

«Τότε είχα δύο εκπομπές. Εγώ στον Covid δούλεψα όσο δεν δούλεψα σε όλη μου τη ζωή. Δεν κατάλαβα τον Covid στην αρχή, ειδικά τον πρώτο χρόνο. Δεν κατάλαβα αυτό που έλεγαν όλοι ότι είμαστε αποκλεισμένοι, γιατί πήγαινα κάθε μέρα στη δουλειά. Τον κατάλαβα όταν τον έπαθα, βέβαια, για τα καλά. Αυτό που τρομάζει τους πάντες είναι ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι εντελώς καινούργιο.

Αυτό και μόνο τρομάζει. Όταν έπαθα Covid, χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο και κατάλαβα ότι είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για τον οργανισμό. Ήταν φρικτή αυτή η εμπειρία. Φοβήθηκα. Ήταν συγκλονιστικό το ότι δεν μπορούσα να βλέπω ανθρώπους να κάνουν απολογισμό ζωής στον ίδιο θάλαμο σαν ετοιμοθάνατοι.

Πιο μεγάλης ηλικίας άνθρωποι, ήταν πολύ βαρύ και δύσκολο να το αντιμετωπίσεις ψυχολογικά. Και μετά να γυρίσεις σπίτι, να είσαι μόνος σου 30 μέρες, να παίρνεις πολύ περίεργα φάρμακα, να πρέπει να μετριέσαι συνέχεια…

Για κάποιους ανθρώπους εξακολουθεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό ο Covid και είμαι πολύ τυχερός που δεν έπαθα Long Covid, που δεν μου άφησε κάτι μετά




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα