Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Η Μαίρη Χρονοπούλου ξέσπασε σε λυγμούς για τη τραγωδία στα Τέμπη – Γιατρός της χορήγησε ηρεμιστικά

«Κάλεσα τον γιατρό της, ο οποίος της έδωσε ηρεμιστικά»

Η Μαίρη Χρονοπούλου ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας την τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη με τους γονείς να τρέχουν να δουν αν ζουν τα παιδιά τους.

  • Από τον
    Γιάννη Αρμουτίδη

«Σήμερα η Μαίρη δεν μπορεί να γράψει. Γράφω εγώ ο Γιάννης Αρμουτίδης ο επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης του Instagram της. Άφησα όλες μου τις δουλειές και ανέβηκα στην Παιανία. Ήταν αδύνατον να διαχειριστώ την κατάστασή της.

Έκλαιγε, σαν μωρό παιδί. Το μεγάλο σοκ της, ήταν η μπάλα της φωτιάς. Ας μην ξεχνάμε ό,τι έχει περάσει και η ίδια δοκιμασία φωτιάς. Κάλεσα τον γιατρό της, ο οποίος της έδωσε ηρεμιστικά.

Έφυγα, όταν βυθίστηκε στον ύπνο. Αχ Μαίρη, Μαιρούλα ευαίσθητη. Για αυτό σε λατρεύουν όλοι οι φίλοι σου. Για την χρυσή σου την καρδούλα. Καληνύχτα. Ο φίλος σου -για πάντα- Γιάννης».

Διαβάστε επίσης: Δίνει μάχη στην εντατική ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού – «Σκάστε όλοι οι πολιτικοί», λέει η μητέρα του

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: «Έχασα τον 40χρονο άνδρα μου και τον πεντάχρονο γιο μας. Μου δώσανε πίσω στάχτες και αποκαΐδια»

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Τα ουρλιαχτά μητέρας που κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού της

Διαβάστε επίσης: Δεν άντεξε η Ανθή Βούλγαρη ακούγοντας μια μάνα που έχασε το πεντάχρονο παιδί της

Διαβάστε επίσης: Λύγισε η Σοφία Αλιμπέρτη για την τραγωδία στα Τέμπη: «Πονάω πραγματικά, είμαι μάνα, ταυτίζομαι»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα