Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Οι σταρ που αναγκάστηκαν να κάνουν διαφορετικές δουλειές για να ζήσουν

Από τα σαλόνια στα... αλώνια

Κορυφαίοι κάποτε σταρ βρέθηκαν από τα σαλόνια στα… αλώνια, κυρίως ύστερα από λάθος αποφάσεις ή από σκάνδαλα που τους έπληξαν, αναγκάζοντάς τους να κάνουν εντελώς διαφορετικές δουλειές για να ζήσουν.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Αλλος έγινε πωλητής που πληρωνόταν με την ώρα, άλλος ταμίας σε σούπερ μάρκετ, ενώ αρκετοί το έριξαν στις διαφημίσεις μέσω των social media. Δίπλα τους υπάρχουν και αυτοί που από επιλογή έριξαν «μαύρη πέτρα» στο Χόλιγουντ για να αλλάξουν ριζικά την καριέρα τους, είτε για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους είτε για να ξεφύγουν από τους εφιάλτες τους.

mrbig 1
Ο Κρις Νοθ με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο «Sex and the City»

Ο Κρις Νοθ πλέον βγάζει χρήματα διαφημίζοντας εφαρμογές για smartphones στο Instagram. Μόλις ενάμιση χρόνο πριν μεσουρανούσε στο Χόλιγουντ κυρίως χάρη στον ρόλο του «Mr Big» στη σειρά και στις ταινίες «Sex and the City». Τέλος στην καριέρα του έβαλαν, το 2021, οι καταγγελίες γυναικών για σεξουαλικές επιθέσεις, οι οποίες ανάγκασαν τους παραγωγούς της sequel σειράς του «Sex and The City» να «πεθάνουν» τον χαρακτήρα του.

mrbig 1
Ο «Mr Big» διαφημίζοντας εφαρμογές για smartphones στο Instagram

Σεξουαλικές επιθέσεις

Την ίδια χρονιά καταστράφηκε και η καριέρα του πρωταγωνιστή της ταινίας «Call Me By Your Name» Αρμι Χάμερ, καθώς μίλησαν δημόσια γυναίκες που τον κατηγορούσαν για σεξουαλικές επιθέσεις και για κανιβαλιστικές φαντασιώσεις. Ο Χάμερ άφησε πίσω του την Καλιφόρνια και πήγε να ζήσει στους Νήσους Κέιμαν, όπου έπιασε δουλειά ως πωλητής και πληρωνόταν με την ώρα. Πέρυσι επέστρεψε στο Λος Αντζελες και συνεχίζει να μη βρίσκει δουλειά ως ηθοποιός.

Ο Αρμι Χάμερ στην ταινία «Uncle»

Τώρα εργάζεται ως πωλητής

Ο Ζέιν Μάλικ βρισκόταν στην «κορυφή του κόσμου» όσο ήταν μέλος των One Direction, που έγιναν ένα από τα μεγαλύτερα boybands του κόσμου. Οταν όμως, το 2015, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το συγκρότημα για να κυκλοφορήσει μόνος του δίσκους, η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα. Μετά την εισπρακτική αποτυχία των τελευταίων δύο άλμπουμ του, πλέον βγάζει λεφτά διαφημίζοντας προϊόντα στον λογαριασμό του στο Instagram.

malik
Ο Ζέιν Μάλικ στους One Direction

malik 1
Ο άλλοτε τραγουδιστής έγινε πωλητής

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των σταρ που εγκατέλειψαν το Χόλιγουντ από επιλογή είναι η Κέι Παναμπέικερ. Γεύτηκε την επιτυχία όταν ήταν ακόμη παιδί, παίζοντας στη σειρά «Summerland», έγινε σταρ της Disney, ενώ ακολούθησαν τα «Nancy Drew», «Phil of the Future», «Life is Ruff», «Read It and Weep», «The Prince and the Pauper» και «No Ordinary Family». Αποφάσισε να βγει στη… σύνταξη το 2012, στα 22 της χρόνια, για να πραγματοποιήσει το όνειρό της να σπουδάσει ζωολογία στο University of California του Λος Αντζελες. Τώρα δουλεύει στην Disney World, όπου φροντίζει τα ζώα του πάρκου.

kei
Η Κέι Παναμπέικερ ως star της Disney

kei 1
Φροντίζοντας ζώα στην Disney World

Ο Ανγκους Τζόουνς έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών με τον ρόλο του μικρού Τζέι Χάρπερ στο «Two and a half men». Στα 17 του χρόνια, το 2010, έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο παιδί ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά, καθώς πληρώθηκε 7.300.000 ευρώ για δύο σεζόν. Ωστόσο, με το που ολοκληρώθηκαν οι σεζόν το 2012 ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη σειρά, διότι το περιεχόμενό της παραβίαζε τα πιστεύω του ως χριστιανού. Αφού σπούδασε στο University of Colorado προσελήφθη ως πρόεδρος του τμήματος ψυχαγωγίας στην εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων Tonite, που ίδρυσε ο γιος του τραγουδιστή Σον Κομπς, Τζάστιν.

tzoouns
Ο Ανγκους Τζόουνς πιτσιρικάς στο Two and a half men

tzoouns 1
Οπως είναι σήμερα

Ο Βανίλα Αϊς ήταν τη δεκαετία του ’90 ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ του κόσμου, με επιτυχίες όπως το «Ice Ice Baby» και το «Play That Funky Music». Ωστόσο, το 2009 αποφάσισε να επανεφεύρει τον εαυτό του και επικεντρώθηκε στην ανακαίνιση παλιών σπιτιών. Χάρη στην επιτυχία του έγινε ένας από τους πρώτους σταρ με το δικό τους reality, «The Vanilla Ice Project», το οποίο προέβαλλε την ανακαίνιση σπιτιών και ολοκληρώθηκε το 2019 ύστερα από εννέα σεζόν. Πλέον έχει επικεντρωθεί στις επιχειρήσεις του real estate.

vanilla
Ο Βανίλα Αϊς όταν μεσουρανούσε ως ράπερ

vanilla 1
Σήμερα ως επιχειρηματίας του real estate

Επιχειρηματίας

Στροφή στην καριέρα του έκανε και ο πρωταγωνιστής του «Melrose Place» Αντριου Σου, καθώς, μετά τη συμμετοχή του σε επιτυχίες όπως «Ο βροχοποιός» και «Gracie», το 2006 αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική για να γίνει επιχειρηματίας. Λάνσαρε χωρίς επιτυχία το δικό του social media CafeMom και στη συνέχεια ίδρυσε συμβουλευτική εταιρία για επιχειρήσεις. Τώρα «τρέχει» την εταιρία CafeMedia, η οποία αναλαμβάνει τη διαφήμιση και προώθηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, παρέχοντάς τους, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, «την τεχνολογία και τις υπηρεσίες» που χρειάζονται «για να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους και να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία».

sou
Ο Αντριου Σου στο «Melrose Place»

sou 1
Σήμερα εργάζεται ως διαφημιστής σάιτ

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...