Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Χαμός στο twitter μετά την επίθεση της στους «New York Times»

Η Αννα Μαρία του Μαξίμου - Φανατική υποστηρίκτρια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Γελάει ο κόσμος του twitter (και όχι μόνο!) με την Aννα Μαρία Λογοθέτη, η οποία από τηλεπερσόνα ψυχαγωγικών εκπομπών του μακρινού παρελθόντος έχει εξελιχθεί σε φανατική υποστηρίκτρια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και σε ένθερμη πολέμια του Αλέξη Τσίπρα.

Anna Maria Logotheti

Μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter «πυροβολεί» διαρκώς τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με δικά της ποστ είτε με αναδημοσιεύσεις άλλων φιλοκυβερνητικών προσώπων, ενώ δεν διστάζει να απαντάει (ακόμη και με βρισιές!) σε πολλά από τα χυδαία σχόλια που δέχεται αναφορικά με το παρελθόν της σε εκπομπές όπως το θρυλικό «3, 2, 1… ΑΝΤ1». Εκεί φυσικά ο ρόλος δεν περιελάμβανε πολιτικά σχόλια, αλλά περιοριζόταν σε χορευτικά λικνίσματα και σκάσιμο μπαλονιών, ενώ off camera έκανε την ίδια περίοδο επικές δηλώσεις σε κουτσομπολίστικα περιοδικά της εποχής σχετικά με την… παρθενιά της!

logotheti 1

Μελαχρινή πλέον, η άλλοτε ξανθιά σεξοβόμβα μπήκε στα trends του twitter μέσα στο Σαββατοκύριακο, επειδή τα έβαλε μέχρι και με τους «New York Times» για χάρη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κατηγορώντας την ιστορική εφημερίδα (άκουσον άκουσον!) για παραπληροφόρηση σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς σε δημοσίευμά της που αναρτήθηκε την Παρασκευή γίνεται λόγος για «αδικαιολόγητες καθυστερήσεις» από την Πολιτεία. «Η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας πριν από σχεδόν τρία χρόνια, το οποίο είχε σχεδιαστεί για να αποτρέπει τα θανατηφόρα σιδηροδρομικά ατυχήματα» γράφει ο συντάκτης του άρθρου που ενόχλησε την Αννα Μαρία.

«Αντ’ αυτού», συνεχίζουν οι «NYT», «πριν από την καταστροφική μετωπική σύγκρουση τρένων αυτή την εβδομάδα, οι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων έπρεπε να βασίζονται σε ένα υποτυπώδες σύστημα που δεν ήταν πλήρως λειτουργικό, αφήνοντας το πιο πολυσύχναστο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας ευάλωτο σε ανθρώπινα λάθη».

logotheti 2

Τι ήταν να της κατηγορήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Η άλλοτε τραγουδίστρια του trash hit «Είμαι τρελή για σένα» ξεπέρασε τα όρια της γραφικότητας, αφήνοντας το ακόλουθο σχόλιο κάτω από το ηλεκτρονικό άρθρο: «Γιατί είστε τόσο αδαείς και ενθουσιώδεις την ίδια στιγμή που παραπληροφορείτε το κοινό; Τα γεγονότα είναι διαφορετικά κι εσείς εσκεμμένα οδηγείτε τον κόσμο στην παραπλάνηση. Είμαι βέβαιη πως το ξέρετε ήδη αυτό». Υστερα και από αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο να την… περιλάβει ο κόσμος του twitter. «Η Αννα Μαρία Λογοθέτη, η εθνική παρθένα, εγκαλεί τους “NYT” για παραπληροφόρηση! Η Αννα-Μαρία Λογοθέτη τούς “NYT”! Πραγματικά δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις! Με ποιους ψηφίζετε το ίδιο κόμμα, ρε;;;» σχολίασε κάποιος.annam maria logotheti4

«Δεν το ζω αυτό, δεν το ζω! Τα έβαλε με τους “New York Times”, γιατί, λέει, παραπληροφορούν. Δίκιο έχει, δεν είναι τα μέσα της λίστας Πέτσα να μοιράζουν αλήθεια απλόχερα. Για λύπηση!» σημείωσε άλλος. «Η Αννα-Μαρία Λογοθέτη απαντάει επικριτικά στους “Times της Νέας Υόρκης”. Θα το κλείσουν το μαγαζί από τη στεναχώρια τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο λαμπερό μυαλό» ανέφερε ειρωνικά ένας τρίτος, με έναν ακόμη να… σιγοντάρει γράφοντας: «Παραιτήθηκε, έμαθα, ο αρχισυντάκτης των “NY Times” μετά την παρέμβαση της Αννας-Μαρίας Λογοθέτη-Καρντάσιαν από τα Lidl…»

logotheti 4

Φυσικά δεν έλειψαν κι εκείνοι που το βρήκαν αστείο: «Και κάτι μας έκανε να γελάσουμε σε όλη αυτή τη μαυρίλα. Η… κάμπια Αννα-Μαρία Λογοθέτη κατηγορεί τους “New York Times” για παραπληροφόρηση».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...