Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Τι απέγιναν οι πρωταγωνίστριες του reality «Πραγματικές Νοικοκυρές της Νέας Υόρκης»

Πολλές εξαργύρωσαν τη φήμη χτίζοντας περιουσίες, άλλες βρήκαν γαμπρό με παραφουσκωμένο πορτοφόλι

Εκεί που δεν τις γνώριζε σχεδόν κανείς, συστήθηκαν ως «Πραγματικές Νοικοκυρές της Νέας Υόρκης» και έγιναν διάσημες παγκοσμίως χάρη στα νάζια, στις ιδιοτροπίες, στις κόντρες αλλά και στην καλοπέραση μπροστά στις κάμερες.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Δεκαπέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο του reality, με φανατικούς οπαδούς σε όλον τον πλανήτη, «Real Housewives of New York», τι απέγιναν οι βασικές πρωταγωνίστριές του; Πολλές εξαργύρωσαν τη φήμη που απέκτησαν χτίζοντας περιουσίες μέσα από επιχειρηματική δράση, άλλες βρήκαν γαμπρό με παραφουσκωμένο πορτοφόλι, ενώ κάποιες, όπως αναφέρει η «Daily Mail», τις πήρε η… κάτω βόλτα.

bethany
Μπέθενι Φράνκελ

H επιχειρηματίας Μπέθενι Φράνκελ ήταν 37 ετών, παντρεμένη με τον άσημο -τότε- Τζέισον Χόπι, όταν έκανε το ντεμπούτο της στην πρώτη σεζόν, το 2008. Σήμερα, στα 52 της χρόνια, έχει 3.100.000 followers στο Instagram, τις δίκες της επιτυχημένες εταιρίες και για αρραβωνιαστικό τον μεγιστάνα του real estate και παραγωγό ταινιών Πολ Μπερνόν.

Αν και το 2010, τη χρονιά που έβγαινε το πολύκροτο διαζύγιό της, εγκατέλειψε το reality, επανήλθε το 2015, έπειτα από απαίτηση του κοινού, για να φύγει ξανά το 2019, ύστερα από συνολικά 11 σεζόν. Εκείνη την εποχή είχε δουλειές με φούντες, καθώς έτρεχε την εταιρία με προϊόντα για γυναίκες Skinnygirl, ενώ παρουσίαζε τις εκπομπές «Bethenny» και «The Big Shot with Bethenny». Παράλληλα ίδρυσε την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών B Real-ity, η οποία γύρισε δύο σεζόν της σειράς «Food Porn», ενώ σοβάρευε η σχέση της με τον Μπέρνον, με τον οποίον άρχισε να βγαίνει το 2018.

luann
Λούαν ντι Λεσέψ

Στις 13 σεζόν κατά τις οποίες συμμετείχε η Λούαν ντι Λεσέψ έγινε διάσημη μέσα από το διαζύγιο από τον Γάλλο κόμη Αλεξάντρ ντε Λεσέψ, αλλά και τον γάμο-αστραπή με τον Τομ Ντ’ Αγκοστίνο Τζούνιορ, τον οποίον παντρεύτηκε παρόλο που η Φράνκελ τής είχε αποκαλύψει ότι την απατάει. Στη ζωή της, όμως, πήρε την κάτω βόλτα, κυρίως εξαιτίας του αλκοόλ. Μετά το διαζύγιό της από τον Ντ’ Αγκοστίνο, πήγε τύφλα στο μεθύσι στον χώρο όπου είχε γίνει η γαμήλια δεξίωσή τους. Συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία, παράνομη είσοδο και επίθεση σε αστυνομικούς. Με απόφαση δικαστηρίου μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης, όμως μήνες αργότερα επέστρεψε στο δικαστήριο, καθώς οδηγούσε μεθυσμένη. Τώρα κάνει τουρνέ στις ΗΠΑ, παρουσιάζοντας την παράστασή της ως stand-up κωμικός.

Αλεξ ΜακΚόρντ

Οι τέσσερις πρώτες σεζόν του reality ήταν αρκετές για να γίνει διάσημη η 49χρονη Αλεξ ΜακΚόρντ και να δει τις δουλειές της εταιρίας της με προϊόντα για το σπίτι Aluxe Home να εκτοξεύονται. Μέχρι που αποφάσισε να τα αλλάξει όλα στη ζωή της, εγκαταλείποντας τις ΗΠΑ για να μετακομίσει μαζί με τον σύζυγό της Σιμόν βαν Κέμπεν στην Αυστραλία. Εκεί μπήκε στο πανεπιστήμιο και πλέον έχει μάστερ στην Ψυχολογία. Ομως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά -όπως ανακοίνωσε με περηφάνια στα social media τον περασμένο Δεκέμβριο- έκανε «άλλη μια δημοσίευση» σε επιστημονικό περιοδικό, που αφορούσε την παράνομη χρήση ψηφιακών νομισμάτων.

Κόντρες

Από την πρώτη μέχρι και τη 13η σεζόν ήταν στο βασικό καστ του reality η 66χρονη Ραμόνα Σίνγκερ. Ηταν αναντικατάστατη, καθώς το κοινό τη λάτρεψε για τις έντονες κόντρες που είχε με τις άλλες σταρ, πολλές από τις οποίες έγιναν viral στα social media. Πρόσφατα δήλωσε ότι πήρε άδεια κτηματομεσίτη για να ανοίξει δουλειές στον χώρο του real estate, αλλά πλέον στόχος της είναι να απολαύσει τη ζωή. «Είμαι 60 κάτι τώρα, δούλεψα σκληρά σε όλη μου τη ζωή, οπότε ήρθε η ώρα για εμένα να διασκεδάσω» είπε.

ramona
Ραμόνα Σίνγκερ

Δυο περάσματα έκανε από το «Real Housewives of New York» η 59χρονη Τζιλ Ζαρίν, καθώς συμμετείχε στις τέσσερις πρώτες σεζόν αλλά και από τον ένατο κύκλο μέχρι τον δωδέκατο. Αφού κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Secrets of a Jewish Mother» και εμφανίστηκε στην ταινία τρόμου του 2015 «Night of the Wild» υποδυόμενη τη Λιζ, επικεντρώθηκε στην επιχειρηματική δραστηριότητά της. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19 λάνσαρε μαζί με την κόρη της Αλι Σαπίρο την εταιρία Jill and Ally. Στην αρχή πουλούσαν μόνο μάσκες για την περιποίηση του προσώπου, αλλά πλέον η εταιρία έχει επεκταθεί σε μια σειρά από άλλα προϊόντα, μεταξύ των οποίων ρούχα, τσάντες, κοσμήματα και γυάλινα σκεύη.

jill
Τζιλ Ζαρίν

Τέλος, η 54χρονη Κέλι Κίλορεν – Μπένσιμον ήταν ήδη καταξιωμένο μοντέλο και είχε δημοσιεύσει τρία βιβλία με θέμα την ομορφιά και το στιλ, όταν δέχτηκε να γίνει μέρος του καστ στη δεύτερη σεζόν του reality. Εναν χρόνο αργότερα, το 2010, πόζαρε για το «Playboy», με φωτογράφο τον πρώην σύζυγό της, φωτογράφο Ζιλ Μπένσιμον, ενώ το 2011 τής ανακοινώθηκε ότι είναι εκτός «Real Housewives of New York». Ωστόσο, έπειτα από απαίτηση των θαυμαστών της έκανε guest εμφανίσεις στην έκτη και έβδομη σεζόν.

kelly
Κέλι Κίλορεν – Μπένσιμον

Αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και, αφού πήρε άδεια κτηματομεσίτη το 2018, έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες κτηματομεσίτριες του ομίλου Douglas Elliman. Την περασμένη εβδομάδα, όμως, αποκάλυψε στην «Daily Mail» ότι αναγκάστηκε να πατήσει φρένο στην καριέρα της, διότι οι πελάτες της, αντί να βλέπουν τα διαμερίσματα, αξίας 47.000.000 ευρώ, που τους έδειχνε, ψάχνουν αφορμή για να της την πέσουν.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...