Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Εριέττα Κούρκουλου για τα πρώτα γενέθλιά του γιου της: «Σε ευχαριστώ που με επιλέξεις για μαμά σου»

«Σου υπόσχομαι, ότι δεν θα σου πω ποτέ ότι τα αγόρια δεν κλαίνε και ότι η αγκαλιά μου θα είναι ανοιχτή όποτε την χρειάζεσαι, όσο χρονών και αν είσαι»

Τα πρώτα γενέθλια του γιου της ετοιμάζεται να γιορτάσει η Εριέττα Κούρκουλου και η χαρά αλλά και η συγκίνησή της δεν περιγράφεται.

eriettakourkouloulatsi 327473129 206663418565221 1729703645920875646 n 1

Δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram από τη στιγμή που το πήρε αγκαλιά πρώτη φορά στο μαιευτήριο. Δεν ξέρω γιατί με επέλεξες, αλλά με επέλεξες. Από όλες τις μαμάδες του κόσμου, διάλεξες εμένα και σε ευχαριστώ. Με εμπιστεύθηκες με την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη δουλειά του κόσμου… να σε μεγαλώσω. Με άλλαξες για πάντα.

eriettakourkouloulatsi 245720860 413228060420218 6369866648254755959 n

Από την ημέρα που γεννήθηκες, μεταμορφώθηκα στον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου και ταυτόχρονα, στον πιο αδύναμο. Από τη μια, ξέρω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα μπροστά να αφανίσω το οτιδήποτε μπορεί να σου έκανε κακό και από την άλλη, ξέρω ότι εάν δεν τα κατάφερνα, η ζωή μου θα σταματούσε να έχει νόημα. Αυτό είσαι – η μεγαλύτερη δύναμή μου, αλλά και η μεγαλύτερή μου αδυναμία.

kourkoulou 1

Μπορεί να σε περιμέναμε καιρό, αλλά καταλαβαίνω επιτέλους το γιατί. Εσύ ήσουν το παιδάκι για εμάς και αν δεν είχαμε συναντήσει τις δυσκολίες που συναντήσαμε για να έρθεις στον κόσμο, αν δεν είχαμε ακολουθήσει ακριβώς αυτή την διαδικασία με την κάθε μικρή της λεπτομέρεια, θα κρατούσα κάποιο άλλο παιδάκι στην αγκαλιά μου. Εγώ όμως θέλω μόνο εσένα… γιατί εσύ ήταν γραφτό να είσαι το παιδί μας. Σήμερα δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα μεγαλώσεις σε έναν όμορφο κόσμο, γιατί δυστυχώς είναι ένας κόσμος που κάθε μέρα με τρομάζει ακόμα περισσότερο. Μπορώ να σου υποσχεθώ όμως, ότι δεν θα σταματήσω να δίνω όλο μου τον εαυτό για να γίνει έστω και λίγο καλύτερος.

kourkoulou vasileiadis2429

Μπορώ να σου υποσχεθώ, ότι θα σε αγαπάω δίχως όρους και ότι θα συνεχίσω να μαθαίνω και να προσπαθώ να γίνω η καλύτερη μαμά που μπορώ να γίνω, γιατί αυτό σου αξίζει. Σου υπόσχομαι, ότι δεν θα σου πω ποτέ ότι τα αγόρια δεν κλαίνε και ότι η αγκαλιά μου θα είναι ανοιχτή όποτε την χρειάζεσαι, όσο χρονών και αν είσαι.

kourkoulou

Σου υπόσχομαι ότι θα σου ζητώ συγγνώμη όταν σε αδικώ και ότι θα σου το επικοινωνώ όταν αισθάνομαι εγώ αδικημένη. Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι ειλικρινής και αληθινή, με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα μου. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείς αν σ’ αγαπάω ή αν είσαι «αρκετός» για εμένα, γιατί κάποια πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν δεδομένα! Χρόνια Πολλά ζωή μου και σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να με επιλέξεις για μαμά σου. Ελπίζω να σταθώ αντάξια του ιερού ρόλου που μου έχει ανατεθεί».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...