Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Κάποια στιγμή υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα»

«Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Ο δημοφιλής τραγουδιστής των Onirama, μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους που τον έχει σημαδέψει η δεκαετία των 00’s, ενώ εξομολογήθηκε ότι υπερέβαλε στην έκθεση προσωπικών του στιγμών.

«Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών άλλα είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά.

Είναι απαραίτητο το υπερεγώ σε έναν καλλιτέχνη, άλλα θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν αγρίμι με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνιά για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω.

Είχα συστολή απέναντι στα μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα