«Δεν έχω κούκλα πεθερά;» – Γνωστή τραγουδίστρια βγήκε για καφέ με τη μαμά του συζύγου της

Έξοδος για νύφη και πεθερά

Ξεχάστε τις «επτά θανάσιμες πεθερές» και τις κακές σχέσεις νύφης – πεθεράς, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση της γνωστής τραγουδίστριας με τη μητέρα του συζύγου της δεν ισχύει.

Η πεθερά της είναι νέα ηλικιακά και συχνά κάνουν εξόδους για καφεδάκι. Η Ελένη Χατζίδου έβγαλε μια φωτογραφία με τη πεθερά της να πίνουν το καφεδάκι τους στα νότια προάστια και τη δημοσίευσε γράφοντας: «Δεν έχω κούκλα πεθερά;». Η τραγουδίστρια έχει άψογες σχέσεις με τη μητέρα του Ετεοκλή Παύλου και πέρα από πεθερά και νύφη είναι και φίλες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...