Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Νίκος Βισκαδουράκης: «Ο καθρέφτης του κ. Χάιντ» τελευταία μέρα της έκθεσης στη...

Η Roma Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Νίκου...

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

Αποθέωση του κοινού στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Το 5ο βήμα»

Σχεδόν για δέκα λεπτά χειροκροτούσε το κοινό, προχθές το...

Η έκκληση της Ματούλας να βρεθεί ένα σπίτι να μείνει – «Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου»

«Με έδιωξαν από το σπίτι παρόλο που πλήρωνα κανονικά, τους τη χαρίζω την εγγύηση»

Η Ματούλα περνάει δύσκολες ώρες καθώς την έδιωξαν από το σπίτι που νοίκιαζε και έκανε έκκληση να βρεθεί ένας χώρος να μείνει.

«Με έδιωξαν από το σπίτι παρόλο που πλήρωνα κανονικά. Δεν έχω πάρει την εγγύηση, αλλά δεν πειράζει. Τους τη χαρίζω. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με πήγε στα δικαστήρια, μου ζήτησε να του πληρώσω ενοίκια ενός χρόνου μπροστά. Το ποσό ήταν για το μήνα 650 ευρώ. Στο συμβόλαιο έγραφε ποσό ενοικίου 400 ευρώ.

Δεν έδωσα πολλή σημασία. Με σπασμένα παντζούρια και πόρτες της δεκαετίας του ’40. Ήμουν πάρα πολύ εντάξει. Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, πήγα και στο Εφετείο. Είχα βεβαίωση του νοσοκομείου ότι δεν πρέπει να κουνηθώ εξαιτίας του τραυματισμού μόνο για δύο μήνες. Μου ήρθε το χαρτί της έξωσης και μου έδωσαν περιθώριο 10 ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ. τη στιγμή που δεν έπρεπε να κουνάω ούτε το χέρι μου, ούτε να είμαι όρθια. Τρελάθηκα. Έψαχνα, έψαχνα, έψαχνα τίποτα. Έψαχνα μία αποθήκη να βάλω τα πράγματά μου», δήλωσε στο «Πρωινό».

Όσο για το αν ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε είναι στο πλευρό της απάντησε: «Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου. Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον και όχι εμένα. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα».




spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα