Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής: «Ένα χρόνο δεν βγήκα από το σπίτι, φοβόμουν για τη ζωή των δικών μου»

«Έχουν ρίξει στα πόδια μου λουλούδια που κόστιζαν πάνω από 50.000 ευρώ»

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από τη δουλειά του και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Έχει συμβεί σε όλους τους καλλιτέχνες να τους βάλουν τρικλοποδιές. Δυστυχώς, είναι η δουλειά μας τέτοια, έχει άγραφους νόμους. Σε μένα ήταν πολύ άσχημο, γιατί ήταν στο πικ της καριέρας μου. Είχα πολλές επιτυχίες και εκεί έγινε μια στραβή. Δεν θέλω να το αναλύσουμε περισσότερο, γιατί είναι κάτι που πονάει.

Πέρασα μια μεγάλη κατάθλιψη. Το πέρασα όλο μόνος μου. Είχα να βγω απ’ το σπίτι μου πάνω από 1 χρόνο. Δε φοβήθηκα για μένα αλλά για τη ζωή των δικών μου ανθρώπων. Όλοι ψάχνουν να βρουν τι αδυναμία έχεις. Δεν θα χτυπήσουν εσένα, θα χτυπήσουν εκεί που πονάς περισσότερο, οπότε αναγκαστικά θα κάνεις πίσω», δήλωσε ο Γιάννης Τάσσιος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Και πρόσθεσε: «Έχω έναν γιο, τον Δημητράκη μου. Η ευχή μου να καταφέρω επιτέλους να κάνω ένα παιδί πραγματοποιήθηκε μετά από 6-7 εξωσωματικές. Καταλαβαίνεις ότι για τη σύζυγο είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Τι να πεις σε έναν άνθρωπο, όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό; Πώς θα την κοιτάξεις στα μάτια; Είναι σαν να παίρνεις ένα μαχαίρι και να της το καρφώνεις στην κοιλιά».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα