Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Μετά τις αντιδράσεις με τις δηλώσεις Αρσενίου η σύντροφός του απαντάει: «Εσείς που λέτε μ@λ@κ@ες…»

Τα σχόλια δικά σας

Ο Σάκης Αρσενίου έκανε κάποιες δηλώσεις που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

«Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές. Είμαι παλαιών αρχών, τα έχω βρει και με τη Λαμπρινή αυτά, θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της. Τα πάντα, ασχέτως αν έχει βοήθεια.

Με έχουν φλερτάρει μπροστά της, όπως και εκείνη, ακόμα και όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε», είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ακολούθησαν σχολιασμοί σε εκπομπές και social media που ενόχλησαν τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του που απάντησαν με βίντεο στο instastory τους.

«Έχετε χάσει το ρόλο σας μερικές και μερικοί. Για όλους εσάς που λέτε μ@λ@κ@ες για τον άντρα μου που ειλικρινά είναι ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος. Και με στηρίζει και βοηθάει και στις δουλειές και όπου τον χρειαστώ. Αυτό δεν είπαμε κάτι άλλο», είπε ενώ ο τραγουδιστής συμπλήρωσε: «Υπάρχει γυναίκα σήμερα που να είναι μαζί μου; Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε;».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα