Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Σουπιές στιφάδο από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Το “Ολύμπια” τυλίγεται στις φλόγες

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Χρήστος Σπανός: «Ήμουν παρών στη γέννηση της κόρης μου»

Ο Χρήστος Σπανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»...

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Δεν κάνει πίσω στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Λιάνη

«Ούτε βήμα πίσω»

Οτι δεν πρόκειται να κάνει πίσω ξεκαθάρισε δημόσια ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αναφερόμενος στις νομικές διαδικασίες που έχει κινήσει ήδη εναντίον του Γιώργου Λιάνη με αφορμή τις «πικάντικες» αποκαλύψεις που έκανε ο τελευταίος σε συνέντευξή του για την εφήμερη ερωτική σχέση του με την αείμνηστη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη.

9409 GIORGOS LIANIS MARGARITA THEODORAKI PANAGIOTIS PETRAKIS 15112021
Γιώργος Λιάνης

Περίπου δύο 24ωρα μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, στους δημοσιογράφους, ότι ο πελάτης του «αισθάνθηκε συντριβή και βαρύτατα προσβεβλημένος» ακούγοντας τον Λιάνη να μιλάει στην εκπομπή «Τετ α Τετ» της κυπριακής τηλεόρασης για «το ωραίο στήθος» της εθνικής μας σταρ, έσπασε τη σιωπή του και ο ίδιος ο Παπαμιχαήλ τζούνιορ, διαμηνύοντας πως «θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια».

Ανάρτηση

«Ο καθένας έχει την ευθύνη για αυτά που λέει και πράττει» σημείωσε ο γιος της Αλίκης σε ανάρτηση στο facebook τα ξημερώματα της Κυριακής. «Αυτό δεν σημαίνει ότι μια συγγνώμη θα με κάνει να αλλάξω την απόφασή μου και όλα θα είναι μια χαρά. Απεναντίας, έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Θα λογοδοτήσει ο Γιώργος Λιάνης και στα ποινικά αλλά και στα αστικά δικαστήρια. Δεν κάνω πίσω για κανέναν.

9636cccf alikivougiouklakiofficial 115982634 1485511578302485 2765676675733490546 n

Με αυτά που δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης δεν προσέβαλε μόνο την αείμνηστη μητέρα μου, αλλά και εμένα προσωπικά» συνέχισε. Οπως συμπλήρωσε, μάλιστα, «δεν έχω χάσει ποτέ καμία δική, μετράω ένα 10-0 ή κάπου εκεί κοντά, για τον απλούστατο λόγο ότι πάντα το δίκιο ήταν με το μέρος μου. Θα ανατρέξω σε μια δίκη στην οποία ήμουν εγώ το 2008 κατηγορούμενος. Διάφοροι ξερόλες πραγματικά με… σταύρωσαν, όντες σίγουροι ότι θα κριθώ ένοχος.

alikivougiouklakiofficial 258883869 1032118317570572 3200520905076099457 n

Η ελληνική Δικαιοσύνη, όμως, είχε άλλη άποψη και με αθώωσε από όλες τις κατηγορίες. Γιατί; Γιατί είπα την αλήθεια. Ετσι έχω μάθει να λειτουργώ στη ζωή μου, ακόμα και εάν αυτό μου έχει κοστίσει πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τόνισε πως η απόφαση να αποσυρθεί από το προσκήνιο ήταν καθαρά δική του, γνωστοποιώντας ωστόσο πως έχει μεγάλους στόχους τους, οποίους θέλει να πετύχει μαζί με τον καλό του φίλο και συνεταίρο σε διάφορα επαγγελματικά projects Αγγελο Κοτταρίδη και την επί 32 χρόνια φίλη του και πρόεδρο των γυναικών επιχειρηματιών των ΗΠΑ Wendy D.

alikivougiouklakiofficial 269165839 595310234977732 7566302505423764465 n

Τα κανάλια

Αναφέρθηκε κατόπιν στον πανελίστα Κώστα Τσουρό, που, όπως σημείωσε, είπε ότι δεν πάει καλεσμένος σε εκπομπές επειδή έχει απαιτήσεις που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τα τηλεοπτικά κανάλια.

«Να σε ρωτήσω, εσύ δεν πληρώνεσαι για τη δουλειά σου; Ετσι λειτουργώ και εγώ. Εντελώς επαγγελματικά. Το τζάμπα έχει πεθάνει προ πολλού» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης, τονίζοντας πως «όπως η κάθε εκπομπή με θέλει καλεσμένο γιατί θα κάνει υψηλά νούμερα, και εγώ από την πλευρά μου δεν θα πάω εάν δεν ικανοποιηθούν και οι δικές μου απαιτήσεις».

alikivougiouklakiofficial 280521599 492032019382357 7891805928302392212 n

«Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος όταν μεγαλώνει»

Πυρ ομαδόν κατά του Γιώργου Λιάνη από τρεις κυρίες του στενού περιβάλλοντος της αλησμόνητης Αλίκης Βουγιουκλάκη. «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομά της επειδή πουλάει, για να έχουν δημοσιότητα» σχολίασε έξαλλη η ηθοποιός Εφη Πίκουλα, χήρα του Τάκη Βουγιουκλάκη.

pikoula
Εφη Πίκουλα

«Χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλλουν. Είναι απαράδεκτο αυτό, να λες κάτι τόσο προσωπικό, γίνεσαι γελοίος. Τι θα βγάλει; Το “εγώ” του; Τον ανδρισμό του; Το ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος όταν μεγαλώνει… Καλά θα κάνει ο Γιάννης που θα κινηθεί νομικά, συμφωνώ μαζί του και νομίζω όλη η οικογένεια» συμπλήρωσε σε δηλώσεις της στο «Ελα Χαμογέλα» η νύφη της εθνικής μας σταρ.

despoina
Δέσποινα Στυλιανοπούλου

«Δεν την είδα τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί ούτε ένα λεπτό να κάνει δήθεν ότι δείχνει το στήθος της. Η Αλίκη για μένα ήταν το πιο ηθικό πλάσμα. Ηταν άμεμπτη. Δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν» δήλωσε από την πλευρά της η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία είχε συνεργαστεί με τη Βουγιουκλάκη σε πολλές ταινίες. «Δεν έκανε καλά ο Γιώργος Λιάνης, ύστερα από τόσα χρόνια, να αποκαλύψει αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή.

Σωστή η απόφαση του Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά εναντίον του, πολύ καλά θα κάνει. Την αγαπούσα πολύ την Αλίκη και την παραδέχομαι. Κουράστηκε και έκανε καριέρα μεγάλη. Είναι ντροπή ύστερα από τόσα χρόνια πεθαμένη…» σημείωσε από την πλευρά της η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

zozo
Ζωζώ Σαπουντζάκη

Οι συνεντεύξεις ανά τα χρόνια για το «στήθος της Αλίκης» και η… συγκυρία

Τη δική του απάντηση σε όσους τον… έστησαν στον τοίχο με αφορμή τις δηλώσεις του για το «ωραίο στήθος της Αλίκης» έδωσε ο Γιώργος Λιάνης, σημειώνοντας πως είχε αναφερθεί και παλιότερα στο ίδιο θέμα, χωρίς όμως να υπάρξουν αντιδράσεις. Αφησε, μάλιστα, αιχμές πως ίσως κάποιοι βρήκαν τώρα την ευκαιρία να αντιδράσουν, ώστε να δοθεί συνέχεια στο «σίριαλ» μιας άλλης υπόθεσης, όπως είπε χαρακτηριστικά, «φωτογραφίζοντας» την ιστορία (από τα παλιά!) του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Ολγας Τρέμη, που προηγήθηκε στην επικαιρότητα των τελευταίων εβδομάδων.

9835 GIORGOS LIANIS 14092020

«Τα Χριστούγεννα του 2016, δηλαδή επτά χρόνια πριν, σε ένα δισέλιδο αφιέρωμα της “Real News” έγραψα αυτό το περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που δημιούργησε ΤΩΡΑ αυτές τις τόσο δυσάρεστες για μένα αντιδράσεις» αναφέρει ο Γιώργος Λιάνης σε κείμενό του που αναρτήθηκε χθες στο real.gr, συμπληρώνοντας ότι και τον Μάιο του 2021, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Συνομιλώντας με τον 20ό αιώνα», με συνεντεύξεις του με μεγάλες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπεριέλαβε σε αυτό δύο μεγάλες συνεντεύξεις της Αλίκης, όπως και το επίμαχο συμβάν (με το στήθος).

«Από το 1970 έως σήμερα σε πάνω από 20 συνεντεύξεις μαζί της μιλώ με αγάπη και σεβασμό, χωρίς θράσος, αλλά με θάρρος για όλα. Αυτά υπάρχουν στα “Επίκαιρα”, στον “Ταχυδρόμο”, στα “Νέα”, σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά αφιερώματα» επισημαίνει.

papamixail lianis minisi

«Τον Δεκέμβριο του 2022 έδωσα στον διακεκριμένο Κύπριο δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος μια μεγάλη συνέντευξη που παίχτηκε τον Μάρτιο στην Κύπρο. Ο δημοσιογράφος με ρώτησε αν το συμβάν με την Αλίκη είναι αληθινό και του το επιβεβαίωσα. Ομως το κλίμα της συζήτησης για την Αλίκη, όπως μπορεί να σας διαβεβαιώσει και ο ίδιος, ήταν γεμάτο αγάπη και νοσταλγία γι’ αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο. Με εντυπωσιάζει το γεγονός, γιατί δεν υπήρξε αντίδραση στους δεκάδες χιλιάδες που είχαν διαβάσει την εφημερίδα, στους δέκα χιλιάδες που διάβασαν το βιβλίο μου, και υπήρξε αυτή η καθυστερημένη καταιγίδα αντιδράσεων. Απλούστατα έπαιξε ρόλο η ΣΥΓΚΥΡΙΑ. Επρεπε να δοθεί συνέχεια στο σίριαλ που παιζόταν εκείνες τις μέρες σε μια άλλη υπόθεση» αναφέρει με νόημα ο Γιώργος Λιάνης και καταλήγει: «Η λατρεία μου και ο σεβασμός μου γι’ αυτό το πρόσωπο (σ.σ.: της Αλίκης) δεν υπολείπεται της δικής σας».

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...