Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Στο κατώφλι των 60 Ελληνίδα παρουσιάστρια ποζάρει με μπικίνι κι αναστατώνει

Θανατηφόρο κορμί!

«Άναψε φωτιές» η καταξιωμένη παρουσιάστρια ποζάροντας αρχές Απριλίου με μπικίνι καθώς τόλμησε και βούτηξε στα παγωμένα νερά.

Στο κατώφλι των 60 διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα που θα ζήλευαν νεαρά κορίτσια καθώς προσέχει πολύ τη διατροφή της ενώ η γυμναστική είναι καθημερινή συνήθεια για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Σίγουρα έχω δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο. Υπάρχει κανείς που δεν έχει δεχθεί; Εννοείται, βέβαια. Μα ο χώρος μας είναι ένας χώρος αρκετά τοξικός και νομίζω πως οι μαχαιριές είναι καθημερινότητα. Στον δικό μας χώρο είναι πιο άγρια η κατάσταση, δεν είναι μόνο τα φώτα. Γιατί δεν μπορεί ο άλλος να σου συγχωρήσει ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε γλείψει κανέναν ούτε κάνοντας φατρίες μέσα στο κανάλι. Δεν στο συγχωρούν εύκολα αυτό. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα τη δουλειά μου, την έκανα με αυτή την επιτυχία την καταγεγραμμένη όπως έχει πει η ιστορία και γυρνούσα στην οικογένεια μου. Δεν είχα ποτέ καμία εμπλοκή – διαπλοκή με κανένα ζητούμενο από αυτά που προανέφερα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα