Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Ζει στα όρια της φτώχειας

Εκκληση για μια δουλειά από Δημητρακόπουλο

Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η φτώχεια «χτυπάει δυνατά την πόρτα» του καταδικασμένου για δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιού!

Σχολιάζοντας την καθημερινότητα του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι ο ηθοποιός είναι τυπικά ελεύθερος. «Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη. Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δεν βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά σιγά η φτώχεια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό». Στην ερώτηση ποιες είναι οι πηγές εισοδήματος του άλλοτε αγαπητού ηθοποιού, εξήγησε ότι ο εντολέας του δέχεται οικονομική στήριξη μόνο από την οικογένειά του.

«Η φτώχεια – σας το ξαναλέω χωρίς ίχνος υπερβολής -, η φτώχεια χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα του Πέτρου Φιλιππίδη. Κανείς, μα κανείς δεν του δίνει τη δυνατότητα να κάνει κάποια δουλειά. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει άριστα τα αγγλικά, γνωρίζει και μεταφράζει βιβλία ξένων συγγραφέων…» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση «τουλάχιστον να του δώσουν κάποια βιβλία να μεταφράσει για να μπορέσει να ζήσει», όπως είπε.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, με την οποία ο εντολέας του κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και απαλλάχθηκε από την κατηγορία του βιασμού, ο κ. Δημητρακόπουλος επεσήμανε: «Αθωώθηκε για τους τετελεσμένους βιασμούς. Είναι μια ηθική δικαίωση, αλλά μέχρι να γίνει γρήγορα και αυτό το Εφετείο για τις απόπειρες, καταλαβαίνετε, η ζωή του θα είναι ένα δράμα… Εφυγαν δύο τετελεσμένοι βιασμοί, έφυγε το 80% της υπόθεσης. Ενας άνθρωπος που δεν βίασε θα έκανε απόπειρες; Δεν θα μιλήσω καθόλου πλέον για την ουσία της υπόθεσης».

Τέλος, στην ερώτηση πότε αναμένεται να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη απάντησε ότι δεν μπορεί να το γνωρίζει, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα καθαρογραφεί η απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».