Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Καλομοίρα: Πώς από νικήτρια του «Fame story 2» με την… αθώα τσαχπινιά μεταλλάχθηκε σε «Κλεοπάτρα» του show off

Ο γάμος, η τούρτα στο Ηρώδειο για τα γενέθλια του Νιόνιου και οι πλαστικές επεμβάσεις που οδήγησαν στο look αλά Μέριλιν Μονρόε

Μπορεί ο σάλος να κόπασε για το φαραωνικό τριήμερο πάρτι γενεθλίων της Μαριέττας Χρουσαλά στο Κάιρο, με εφοπλιστές και τηλεπερσόνες σε ένα κρεσέντο επιδειξιομανίας και νεοπλουτισμού να βομβαρδίζουν το Instagram με βίντεο και φωτογραφίες χλιδής (έτσι για να σκάσουν οι ακόλουθοί τους, που έχουν βάλει στη ζωή τους τα market pass και ό,τι άλλο πάσο μοιράζει η κυβέρνηση), όμως ένα από τα πρόσωπα του χολιγουντιανού birthday party της Χρουσαλά είναι ένα τρανό παράδειγμα για το πώς μπορεί η αθωότητα και η νεανική αφέλεια να μεταλλαχθούν μέσα στα χρόνια σε μια αγνώριστη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) περσόνα, πασπαλισμένη με σέξι κουνήματα στο διαδίκτυο, υφάκι ενίοτε σνομπ και στιλάκι από μεξικανική σαπουνόπερα β’ διαλογής.

Η Καλομοίρα με τον Νίκο Μίχα την εποχή του «Fame Story 2»

Ο λόγος για την Καλομοίρα (κουμπάρα για όσους δεν το γνωρίζουν της συζύγου του Λέοντα Πατίτσα). Το Καλομοιράκι εξ Αμερικής που είχε συστηθεί το μακρινό 2004 στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «Fame Story 2», στο οποίο μάλιστα είχε καταφέρει να κερδίσει! Τι και αν η φωνή της δεν ήταν για πρωτιά! Κάτι η αθώα τσαχπινιά της, κάτι τα σαρδάμ της με τα σπαστά ελληνικά την είχαν κάνει μια από τις πιο συμπαθητικές και αγαπητές φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης.

kalomoira gamos
Στον γάμο της με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη

«Λάμψη» και Eurovision

Από τότε, βέβαια, συνέβησαν πολλά στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή. Από το πέρασμά της για 30 επεισόδια ως… Τζένιφερ στη σειρά «Η Λάμψη» του Φώσκολου και τη Eurovision το 2008, όπου με το τραγούδι «Secret combination» κατέκτησε την τρίτη θέση, μέχρι τα promotions σε αρκετές επώνυμες εταιρίες (μάλιστα έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από αξεσουάρ με το όνομά της) και τις συνεργασίες της με γνωστούς Eλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Βανδή, Γονίδης και Κοκκίνου, αλλά και το δικό της κανάλι στο YouTube, το περίφημο «Kalomira» με lifestyle περιεχόμενο!

kalomoira kentriki 1
Καβάλα σε καμήλα με τον άντρα της κατά τη διάρκεια του τριήμερου ξεφαντώματος για τα γενέθλια της κουμπάρας της στην Αίγυπτο

Πώς, όμως, η κόρη ενός Ελληνα εστιάτορα της Νέας Υόρκης έφτασε από το όνειρο για καριέρα στο τραγούδι να μεταλλαχθεί, έχοντας στο μεσοδιάστημα παντρευτεί τον επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο δίδυμα αγοράκια και ένα κοριτσάκι; Και η μετάλλαξή της δεν έγκειται μόνο στο lifestyle της, αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση, μια και αυτή συμπεριλαμβάνει από εμφυτεύματα οδοντοστοιχίας και υαλουρονικό στα μήλα (τόσο πολύ που της «έκλεισε» τα μάτια) μέχρι μεγάλη δόση μπότοξ στο πρόσωπο, ανόρθωση στα βλέφαρα και αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της αλά Μέριλιν Μονρόε!

Η γεννημένη στο δυτικό Χέσμπεντ της Νέας Υόρκης Καλομοίρα από μικρή (και πολύ πριν της μπει το μικρόβιο της χλιδής και του show off) ήθελε να γίνει τραγουδίστρια της ποπ. Αφού πήρε μέρος σε αρκετούς τοπικούς μουσικούς διαγωνισμούς, έχοντας φτάσει να ανοίγει μέχρι και τις συναυλίες της Τζέσικα Σίμπσον, αποφάσισε να πάει στην οντισιόν του «Fame Story», στη Νέα Υόρκη. Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς όταν έμαθε ότι μπήκε στο ριάλιτι, έβαλε τα όνειρά της σε μια βαλίτσα και πέταξε για την Αθήνα, όπου τελικά, εκτός από την πρωτιά, κέρδισε 200.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με τη Heaven Music.

kalomoira
Με την κουμπάρα της Μαριέττα Χρουσαλά στις φαραωνικές πυραμίδες

Η χάρη της έφτασε μέχρι το NBC, τις εκπομπές «Today show», «Access Hollywood» και «Good morning America»! Τον Σεπτέμβριο του 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο της Cd άλμπουμ με 15 τραγούδια, με τίτλο «Καλομοίρα», το οποίο έγινε χρυσό, με το «Νομίζεις» και το «Εγώ είμαι η Καλομοίρα» να ξεχωρίζουν.

Ακολούθησαν εμφανίσεις στο Rex με τους Δέσποινα Βανδή, Θάνο Πετρέλη και Γιώργο Χρήστου του «Fame Story», όμως μια από τις… κορυφαίες στιγμές της είναι όταν στο Ηρώδειο βγήκε από μια τούρτα για να ευχηθεί στον Νιόνιο του ελληνικού τραγουδιού, τον Διονύση Σαββόπουλο, το «Happy Birthday Mr. President» της Μέρλιν Μονρόε. Ακολούθησαν και άλλα CD άλμπουμ, με τον μακαρίτη Θέμο Αναστασιάδη να παίζει στο βιντεοκλίπ του «Κι όλο περιμένω» και την ίδια να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση ως συμπαρουσιάστρια στον «Πρωινό καφέ», αλλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κυριακάτικο σόου «Πιο πολύ την Κυριακή», στο Mega.

oikonomakou27217

Μέχρι και στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision οι Μαρτάκης και Χρύσπα έφαγαν τη σκόνη της, με το «Secret combination» να προσγειώνεται στον μουσικό διαγωνισμό κατακτώντας την τρίτη θέση. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν περιοδείες σε Ελλάδα και Αμερική, εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές ακόμη και του εξωτερικού, με τα βέλη του έρωτα να τη χτυπούν. Το καλοκαίρι του 2013 η Καλομοίρα φωτογραφίστηκε για πρώτη φορά με τον άντρα της και τα δίδυμα αγόρια τους για λογαριασμό του περιοδικού «People», με τη ίδια να μιλλα για τη δυσκολία της εγκυμοσύνης της και τη χαρά της μητρότητας.

«Εισβολή στα κοσμικά σαλόνια»

Λίγο αργότερα ήρθε η κόρη τους να συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία. Η βάφτιση της Αναστασίας έγινε στην Αθήνα, με νονούς τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη  Μαριέττα Χρoυσαλά. Με την τελευταία, λοιπόν, η φιλία επισφραγίστηκε και με κουμπαριά κι έστι η Καλομοίρα μπήκε για τα καλά στα κοσμικά σαλόνια και στους εγχώριους high class κύκλους. Την πόρτα των σαλονιών την είχαν ανοίξει από καιρό, όπως είναι λογικό, το ζεύγος Πατίτσα – Χρουσαλά. Η Καλομοίρα, με την ιδιότητα της αυτοκόλλητης φίλης, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που αποχαιρέτησε τη Μαριέττα πριν από το ταξίδι του μέλιτος και πηγαίνοντας στη σουίτα που είχαν κλείσει στον «Αστέρα» για τις πρώτες νύχτες του γάμου τους.

kalomoira2
Με την Κατερίνα Καινούργιου στο πάρτι γενεθλίων της Χρουσαλά στο Κάιρο

Εκτοτε η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες, βρίσκονται σε κοσμικά πάρτι, ακολουθώντας τη συνήθεια των celebrities που βομβαρδίζουν με χλιδάτα ενσταντανέ τα social media. Ακόμη και όταν η κουμπάρα και πρώην εστεμμένη γιόρτασε στη Μύκονο τα 12 χρόνια γάμου, οι Καλομοίρα και Μπούσαλης ήταν εκεί με τις σχετικές κοσμικές ενημερώσεις στο Instagram από το «Cavo Tagoo» όπου διέμεναν. Και κάπως έτσι φτάσαμε και στο φαραωνικό γλέντι στο Κάιρο, που ήταν για την Καλομοίρα το αποκορύφωμα της μετάλλαξής της. Το ανέμελο κοριτσάκι του «Fame Story», άλλωστε, αποτελεί μακρινή ανάμνηση και τη θέση του έχει πάρει ένας κλώνος της Μονρόε, που έχει αποκτήσει πτυχίο στο show off και το φαίνεσθαι.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....