Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Από τη στιγμή που «έφαγε» κέρατο και πήρε διαζύγιο, έχει βάλει «φωτιά» στο κρεβάτι της

Από τον Μπραντ Πιτ, στον Πιτ Ντέιβιντσον και τον Χάρι Στάιλς

Ξέφρενο ρυθμό επέβαλε στην ερωτική της ζωή η Εμιλι Ραταϊκόφσκι από τη στιγμή που χώρισε τον σύζυγό της, ο οποίος την «κεράτωνε» ασύστολα πληγώνοντας τον γυναικείο εγωισμό της.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιαννη

Αφού ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν ψάχνει την αγάπη, αλλά θέλει να διασκεδάσει στο κρεβάτι, κλείνοντας το μάτι τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, το τοπ μόντελ, που ήταν πιστό στο στεφάνι του όσο ήταν παντρεμένο με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ, άρχισε να αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα. Από τον Μπραντ Πιτ μέχρι τον Πιτ Ντέιβιντσον, η 31χρονη βγαίνει με άλλον άνδρα κάθε μήνα, αν και τον τελευταίο καιρό στα ερωτικά της φαίνεται ότι υπάρχει μόνο… μία κατεύθυνση.

emrata 115721820 713761649415107 5920393598158658017 n

Ο χωρισμός της Ραταϊκόφσκι από τον κινηματογραφικό παραγωγό ΜακΚλαρντ έκανε πάταγο όταν ανακοινώθηκε πέρυσι τον Αύγουστο. Ακολούθησαν αποκαλύψεις για απανωτές απιστίες του, ενώ μία από τις ερωμένες του ήταν 18 ετών όταν έκανε σεξ μαζί της τάζοντάς της καριέρα στο Χόλιγουντ. Μία άλλη γυναίκα κατήγγειλε δημόσια προ ημερών ότι ήταν μόλις 17 ετών όταν ο ΜακΚλαρντ έκανε το ίδιο και σε εκείνη.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφορούσαν έντονα φήμες ότι η Ραταϊκόφσκι βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά του 59χρονου Μπραντ Πιτ. Πρώτη το έγραψε η «New York Post», ενώ στη συνέχεια άτομο από τον κύκλο τους επιβεβαίωσε στο έγκριτο αμερικανικό περιοδικό «People» ότι «περνούν πολύ χρόνο μαζί», αν και δεν τα έφτιαξαν επισήμως. Αν και κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε τις πληροφορίες, αμερικανικές εφημερίδες υποστήριζαν ότι αυτό που έφερε κοντά τον πρώην σύζυγο της Αντζελίνα Τζολί και το κορυφαίο μοντέλο ήταν το γεγονός ότι αμφότεροι προέρχονταν από πολύκροτα διαζύγια.

emily5
Μπραντ Πιτ

Τον Οκτώβριο του 2022 η «Ράτα» προχώρησε στον dj Orazio και στις 17 του μήνα εθεάθησαν να φιλιούνται με πάθος σε νυχτερινό ραντεβού στη Νέα Υόρκη. Ο 31χρονος Οράτσιο Ρίσπο φαινόταν να έχει όλο το πακέτο για να μείνει μαζί του, καθώς είναι επιτυχημένος όχι μόνο ως dj αλλά και ως μοντέλο, ενώ ο πατέρας του είναι μεγιστάνας με πολυτελή ακίνητα στη Νέα Υόρκη.

emily1
Βόλτες με τον dj Orazio

Viral

Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου στα social media έγινε viral ανάρτηση χρήστη ο οποίος υποστήριζε ότι είδε τη Ραταϊκόφσκι να φιλά τον επί οκτώ σεζόν παρουσιαστή του «Saturday Night Live» Πιτ Ντέιβιντσον. Ακολούθησε δημοσίευμα του «Us Weekly», το οποίο αποκάλυπτε ότι η πρωταγωνίστρια του βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Blurred Lines» του Ρόμπιν Θικ και ο πρώην σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν βρίσκονταν «στα πρώτα στάδια» του φλερτ. Προς τα τέλη του μήνα επιβεβαίωσαν τη σχέση τους πηγαίνοντας μαζί σε αγώνα του NBA.

emily3
Πιτ Ντέιβιντσον

Σύντομα ο Ντέιβιντσον ήταν παρελθόν, καθώς ο Δεκέμβριος βρήκε τη Ραταϊκόφσκι με τον Τζακ Γκριρ. Στις 21 Δεκεμβρίου 2022 ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την έπιασε στα πράσα να φιλάει στη Νέα Υόρκη τον 35χρονο καλλιτέχνη και ιδιοκτήτη της εταιρίας ρούχων Iggy NYC. Κάποιοι διέβλεπαν μέλλον στη σχέση τους, υποστηρίζοντας ότι ο Γκριρ, εκτός από γοητευτικός και πολύ δημιουργικός, τη συνεπαίρνει και πνευματικά, καθώς είναι λάτρις των βιβλίων.

emily
Στα… πράσα με τον Τζακ Γκριρ

Να τους διαψεύσει… πριν πεις κύμινο φρόντισε η ίδια η Ραταϊκόφσκι, καθώς στις 7 Ιανουαρίου, όπως απέδειξε φωτογραφικό υλικό, ήταν ήδη σε ραντεβού με τον κωμικό Ερικ Αντρε. Πέρασαν μάλιστα μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για να μην αφήσει την παραμικρή αμφιβολία για τη φύση της σχέσης τους, στις 14 Φεβρουαρίου η Ραταϊκόφσκι ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία τους στην οποία και οι δύο πόζαραν ολόγυμνοι.

emily2
Το καυτό στιγμιότυπο με τον Ερικ Αντρε

Στον επόμενο

Εννέα ημέρες αργότερα το μοντέλο άφησε να εννοηθεί με νέα ανάρτηση ότι χώρισαν και προχώρησε ήδη παρακάτω. «Τι πρέπει να κάνεις όταν μια σχέση τελειώνει; Αρχίζεις μια καινούργια» είπε στις 25 Φεβρουαρίου στο TikTok. Λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαίωσε ότι ένας καινούργιος έρωτας μπήκε στη ζωή της, αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος είναι.

emily4
Χάρι Στάιλς

Μέχρι που προ ημερών οι παπαράτσι που την κυνηγούν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη celebrity την εντόπισαν στη μακρινή Ιαπωνία να φιλάει στο στόμα τον πρώην τραγουδιστή των One Direction Χάρι Στάιλς. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι η Ραταϊκόφσκι είναι διατεθειμένη να παραβεί την απαγόρευση που επέβαλε η ίδια στον αυτό της μετά το διαζύγιο, να μην αγαπήσει έναν άνδρα αλλά απλώς να διασκεδάσει μαζί του. Εκμυστηρεύτηκε ότι είναι τόσο καλά με τον Στάιλς που της περνά από το μυαλό ότι ο τραγουδιστής μπορεί να είναι «ο ένας και μοναδικός» άνδρας της ζωής της.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...