Ιάσονας Μανδηλάς: «Δέχτηκα κακή συμπεριφορά αφότου εξομολογήθηκα πως είμαι γκέι»

«Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου»

Ο Ιάσονας Μανδηλάς παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή αλλά και για την άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε όταν μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

«Είχα ανάγκη να δημιουργώ τις δικές μου εικόνες και όχι μόνο να τραγουδάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία μου με την Έλενα Παπαρίζου, όπως επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για μένα η Έλενα. Δεν ήρθαν όλα εύκολα για μένα στο τραγούδι, αλλά έχω ανάγκη να τραγουδάω και δεν τα παράτησα ποτέ.

Με σόκαρε και με στεναχώρησε που δέχτηκα κακή συμπεριφορά μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική μου ζωή. Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου. Έβλεπα τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μου έδιναν δύναμη.

Και είπα ότι αφού έχω κι εγώ το βήμα, όχι το δικό τους γιατί έχουν πολύ μεγαλύτερη ιστορία και είναι πολύ μεγαλύτερα ονόματα από μένα, αλλά είπα ότι αν αυτοί μπορούν να επηρεάσουν δέκα άτομα, θέλω να βγω κι εγώ και να μπορώ να επηρεάσω έναν άνθρωπο, άμα είναι αυτό εφικτό.»




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.