Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σε βιντεοκλίπ του Snik συμμετείχε ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με υπηρεσιακό όχημα

Το... λεξιλόγιο για την κάνναβη του 33χρονου bodybuilder

«Πρωταγωνιστής» σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik ήταν ο θηριώδης διεφθαρμένος αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Πρόκειται για τον 33χρονο Σ.Δ., ο οποίος υπηρετούσε σε Τμήμα Ασφαλείας των νοτίων προαστίων, αλλά παράλληλα πουλούσε «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», όπως αποκαλούσε την κάνναβη. Ο γυμνασμένος επίορκος αστυνομικός, που ήταν γνωστός στον χώρο του bodybuilding, συμμετείχε σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik φορώντας μάσκα ή κουκούλα.

snik videoclip
Ο αστυνομικός σε βιντεοκλίπ με τον Snik

Ωστόσο εμφανιζόταν ημίγυμνος κι έτσι φαίνονται τα τατουάζ που έχει στο σώμα του, τα οποία τον «πρόδωσαν», αν και ήθελε να κρύψει την ταυτότητά του. Συγκρίνοντας τα τατουάζ του κουκουλοφόρου στα βίντεο με τα τατουάζ του 33χρονου σε φωτογραφίες στα social media του, προκύπτει ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο… Ο αστυφύλακας, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με μάσκα ή κουκούλα, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή, κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες κατά τη διάρκεια του βιντεοκλίπ.

Συναυλίες

Σε άλλο βίντεο στα social media φαίνεται να σπάει με τα δάχτυλά του ένα ποτήρι μέσα σε μπαρ, επιδεικνύοντας τη δύναμή του. Στις καλλιτεχνικές του… ανησυχίες περιλαμβάνεται και το στήσιμο παράστασης από τράπερ κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Συνάδελφοι του αστυνομικοί ξαφνιάστηκαν όταν τον είχαν δει να βοηθάει τους τράπερ, ενώ θα περίμεναν να συμμετέχει στα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Η δράση του τερματίστηκε έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας το περασμένο Σάββατο, ενώ εκτελούσε περιπολία ασφαλείας στο λιμάνι του Πειραιά. Τότε ζήτησε από τον συνάδελφό του με τον οποίο εκτελούσαν υπηρεσία να μεταβεί σε κοντινό σημείο για να χαιρετήσει συγγενικό του πρόσωπο. Εκεί οι «Αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που προμήθευε «πελάτη» του με 8 γραμμάρια κάνναβη.

astynomikos

Οπως διαπιστώθηκε, ο επίορκος αστυνομικός διακινούσε για τουλάχιστον έξι μήνες ποσότητες χασίς, ακόμα και… εν ώρα υπηρεσίας. Ανάμεσα στους «πελάτες» του περιλαμβάνεται ειδικός φρουρός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Π. Φαλήρου. Με τον ειδικό φρουρό ήταν φίλοι από τότε που συνυπηρετούσαν μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ, μέχρι το 2019, απ’ όπου είχε εκδιωχθεί λόγω προβληματικής συμπεριφοράς.

Εκτός από τον συνάδελφό του συνελήφθη και η σύζυγος του επίορκου θηριώδους αστυνομικού, με την οποία είχε παντρευτεί πριν από λίγους μήνες. Εκτός από τους δύο αστυνομικούς και τη σύζυγο του ενός, συνελήφθησαν ακόμα τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού – επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος. Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούσε τα social media του για να κλείνει «αθόρυβα» και χωρίς ίχνη τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών, ενώ είχε δημιουργήσει το κωδικό λεξιλόγιο για «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», όταν αναφερόταν στην κάνναβη.

Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 536,2 γραμ. ακατέργαστη κάνναβη, τρεις τρίφτες κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 46 δισκία και 11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες, δύο συσκευαστές κενού αέρος και σφράγισης συσκευασιών, πλήθος νάιλον συσκευασιών και 265 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...