Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ζευγάρια celebrities που τα… τσούγκρισαν χωρίς κόκκινα αβγά

Το φετινό Πάσχα θα τα βρει χώρια ή ακόμα και σε φρέσκες άλλες αγκαλιές

Μπορεί το πασχαλινό έθιμο να θέλει τους πιστούς να τσουγκρίζουν τα κόκκινα αβγά μετά την Ανάσταση, ωστόσο «τσουγκρίσματα» υπάρχουν και στις σχέσεις των ζευγαριών και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τους τελευταίους μήνες, δε, πολλά από αυτά τα «τσουγκρίσματα» οδήγησαν τελικά και σε… χωρίσματα πολλά (μέχρι πρότινος) αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει παρατηρηθεί κάτι σαν επιδημία… χωρισμών, με αιτήσεις διαζυγίων να κατατίθενται σε δικηγορικά γραφεία και πολύχρονες σχέσεις να ολοκληρώνουν άδοξα τον κύκλο τους.

Μπουρδούμης – Δροσάκη

5907 ALEXANDROS MPOYRDOYMIS LENA DROSAKI 14102022

Τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία έγγαμου βίου. Τόσο κράτησε ο έρωτας της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, με την είδηση για το διαζύγιό τους να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία πριν από λίγες ημέρες. «Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε…» δήλωσε λακωνικά η Λένα με το που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα τη διάθεσή της να προστατεύσει απ’ όλο αυτό τον γιο τους Αναστάση. Οι δύο ηθοποιοί ζούσαν χωριστά τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο Αλέξανδρος ωστόσο στάθηκε δίπλα στη Λένα καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, θέλοντας να τη στηρίξει σε αυτή την περιπέτεια. Οι δυο τους διατηρούσαν πάντοτε χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Οσο αθόρυβα έγιναν ζευγάρι το 2019, τόσο αθόρυβα παντρεύτηκαν κιόλας το καλοκαίρι του 2020, πριν γεννηθεί ο γιος τους, ενώ διακριτικά προσπάθησαν και τώρα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σαμαρά – Ποιμενίδης

9721 EVGENIA SAMARA GIANIS PIMENIDIS 25112022

Η πληροφορία για τους τίτλους τέλους στην οκτάχρονη σχέση της Ευγενίας Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη, με τον οποίο συζούσαν κιόλας, διέρρευσε ξαφνικά και ξάφνιασε τα πλήθη, αφού δεν πάει πολύς καιρός από την τελευταία δημόσια εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα, στις 21 Φεβρουαρίου οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν από τους paparazzi να διασκεδάζουν αγκαλιά στο Vox, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 14 Φεβρουαρίου, η Ευγενία είχε ανεβάσει μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Εκδρομή» του ΑΝΤ1 και η σχέση τους από φιλική και επαγγελματική δεν άργησε να εξελιχθεί σε ερωτική. Λίγο μετά την είδηση για τον χωρισμό τους, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι η Ευγενία έχει προχωρήσει ήδη στην προσωπική της ζωή, ερχόμενη κοντά με τον φετινό συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, κάτι που όμως διαψεύδεται (για την ώρα!) από το περιβάλλον και των δύο.

Χαρίτος – Γιαννάτου

202106170941510.2818 LEYTERIS XARITOS MARKELA GIANATOY 16062021

Τα… τσούγκρισαν ξαφνικά ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρκέλλα Γιαννάτου, παίρνοντας την απόφαση να χωρίσουν έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας. Ο λόγος που τους οδήγησε σ’ αυτήν πρέπει να ήταν μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρός, αφού το τέλος στη σχέση τους ήρθε την ώρα που η ηθοποιός κυοφορεί τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον γνωστό σκηνοθέτη. Την είδηση της εγκυμοσύνης της, μάλιστα, είχε ανακοινώσει η ίδια πριν από λίγο καιρό, μέσω Instagram. Η Μαρκέλλα και ο Λευτέρης δεν είχαν παντρευτεί, από επιλογή. Οπως είχαν πει, θα έκαναν τον γάμο τους όταν η Πολιτεία έδινε το δικαίωμα πολιτικού γάμου και στα gay ζευγάρια. Για πολύ καιρό, μάλιστα, κρατούσαν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Επαθα σοκ όταν ο σύντροφός μου μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ηταν συγκινητικό, αλλά εγώ δεν θα το έκανα. Βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ο άλλος δεν βαριέται να ακούει τα δικά μου…» είχε τονίσει παλιότερα εκείνη.

Μαυρίδης – Καθαργιά

291873695 416288253880293 5264045504198395032 n

Μόλις εννέα μήνες διάρκεια είχε ο γάμος του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθαργιά, οι οποίοι χώρισαν ξαφνικά, έχοντας διανύσει προηγουμένως τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Ο γοητευτικός παρουσιαστής και tattoo artist και η όμορφη ψυχολόγος από τη Θεσσαλονίκη προχώρησαν σχετικά πρόσφατα σε αγωγή διαζυγίου, το οποίο επιθυμούν να βγει κοινή συναινέσει. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον χειμώνα του 2019, με τον έρωτά των δύο να δυναμώνει την περίοδο της πανδημίας. Στις 6 Μαΐου 2022 αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο και όπως είχε αναφέρει τότε ο παρουσιαστής, οι γονείς τους έμαθαν για το χαρμόσυνο γεγονός μόλις πέντε ημέρες νωρίτερα. Μαζί τους στο δημαρχείο ήταν και ο 8χρονος γιος της ψυχολόγου από τον προηγούμενο γάμο της, ο Ακης, τον οποίο μεγάλωναν μαζί. Αμέσως μετά την πολιτική ένωσή του, το ανδρόγυνο έφυγε στην Ασία για τα γυρίσματα του «Asia Express», όπου τα πήγαν περίφημα. Δυστυχώς, όμως, η περίοδος της προβολής του reality που ακολούθησε, έμελλε να τους βρει χώρια.

Παπασπηλιόπουλος – Ρίζου

202008121111240.4727 MARIZA RIZOY ODISEAS PAPASPILIOPOYLOS 3172020

Περίπου τέσσερα χρόνια κράτησε το ειδύλλιο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Μαρίζας Ρίζου, με τον «αθόρυβο» χωρισμό του ζευγαριού να γίνεται γνωστός πριν από δύο μήνες. Η πληροφορία για τη σχέση της ταλαντούχας τραγουδοποιού με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη είχε δει το φως της δημοσιότητας μέσω αποκλειστικού δημοσιεύματος της «Espresso» τον Μάιο του 2018, την περίοδο που εκείνος είχε «βγει» μόλις από τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, που λατρεύει. Η σχέση του με τη Μαρίζα κύλησε σε χαμηλούς τόνους. Οι δύο καλλιτέχνες απέφευγαν ακόμη και τις κοινές φωτογραφίες τους σε κοσμικά σουαρέ τα δύο πρώτα χρόνια που ήταν ζευγάρι. Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, το τέλος στη σχέση τους δεν γράφτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, απλώς τότε μαθεύτηκε ο χωρισμός τους. Ο Οδυσσέας και η Μαρίζα αποφάσισαν να βαδίσουν σε δρόμους παράλληλους το περασμένο καλοκαίρι. Εξ ου και τα σχεδόν τέσσερα χρόνια της σχέσης τους που αναφέρουμε παραπάνω.

Ζουγανέλη – Δημητρίου

0311 SPIROS DIMITRIOY ELEONORA ZOYGANELI 2852022

Μπορεί κάποιοι να το συζητούσαν διακριτικά από πέρυσι το καλοκαίρι, ωστόσο η είδηση του χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου έγινε… επίσημη τον περασμένο Φεβρουάριο. Η ερμηνεύτρια και ο ποινικολόγος αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο έπειτα από σχεδόν δυόμισι χρόνια γάμου, ενός γάμου που επί της ουσίας είχε τελειώσει από τον περασμένο Οκτώβριο. «Δυστυχώς ενέπεσα στον κανόνα του “παντρεύτηκα και χώρισα”. Κρατώ ότι γίνεται να ξε-ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε-αγαπήσεις. Διατηρώ άριστες σχέσεις με την Ελεωνόρα. Τη θαυμάζω ως καλλιτέχνη πάρα πολύ. Τώρα, προσωπικά αν είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε… Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο, και οι δύο κάνουν αυτοκριτική» ανέφερε για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιό του ο Σπύρος Δημητρίου σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε δύο ημέρες πριν από την πρόσφατη αποκάλυψη της «Espresso» ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή και βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Συρίγο.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...