Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Οι Ελληνες celebrities μοιράστηκαν πασχαλινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους τους

H single Παπουτσάκη, το περίεργο ένδυμα του «Μαζώ» και η Νάργες, που αποκάλυψε το νέο της look

Το φως της Ανάστασης του Χριστού φώτισε τη χώρα μας απ’ άκρη σ’ άκρη, με τα κόκκινα αβγά και τα παραδοσιακά εδέσματα να παίρνουν τη θέση τους στο ελληνικό τραπέζι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γεμίζουν με αναμνηστικές εικόνες από τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Οι ευχές και τα likes έπεσαν «βροχή», μεταξύ άλλων, και στους λογαριασμούς των Ελλήνων celebrities, οι οποίοι μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους πασχαλινά στιγμιότυπα.

dimas skafida
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού πρώτα επισκέφτηκε με τους γιους της το Ντουμπάι, κατέληξε για την Ανάσταση στο χωριό της, στη Χαλκιδική, όπου φωτογραφήθηκε με τον αδελφό της Γιάννη σε παραλία της περιοχής. Αντιστοίχως, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έφυγαν τη Μεγάλη Παρασκευή από την Αίγυπτο, όπου είχαν «αποδράσει» με τον γιο τους, και ταξίδεψαν απευθείας στην Πάρο, όπου έκαναν Πάσχα με φίλους.

mazonakis
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με λευκό ράσο

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους στη Σαντορίνη, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκαν στην Υδρα, όπου πριν από περίπου δύο χρόνια είχαν κάνει και τον γάμο τους, ενώ η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας τσούγκρισαν τα κόκκινα αβγά τους στις Σπέτσες.

matsas kefalogianni
Μίνως Μάτσας και Ολγα Κεφαλογιάννη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, πέρασε ήσυχες οικογενειακές διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σητεία. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν Ανάσταση στη Σίφνο μαζί με τους κουμπάρους τους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη. Η Αντζελα Γκερέκου είπε το «Χριστός Ανέστη» στον τόπο της, την Κέρκυρα, όπου βρέθηκε μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου.

papoutsaki
Κατερίνα Παπουτσάκη

Το ερωτευμένο ζευγάρι Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος έκανε Ανάσταση στη Σύρο, ενώ ο Πύρρος Δήμας παρέμεινε στην Αθήνα, όπου υποδέχτηκε την αγαπημένη του Αφροδίτη Σκαφίδα μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star» και την επιστροφή της στη χώρα από τον εξωτικό Αγιο Δομίνικο.

fidirikos
Ο Δημήτρης Φιντιρίκος

Το πανέμορφο Πήλιο «πλημμύρισε» από celebrities, με τον Λάκη Λαζόπουλο να ποζάρει στον instagramικό φακό το βράδυ της Ανάστασης παρέα με τη Μαρία Καβογιάννη, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Στην ίδια συντροφιά εντοπίστηκαν επίσης η φρεσκοχωρισμένη Ευγενία Σαμαρά, το ζεύγος Μιχαήλ Ταμπακάκης και Σάντυ Χατζηιωάννου, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Κωνσταντίνος Δέδες. Στο Πήλιο βρέθηκαν ακόμη η Υρώ Μανέ και η κόρη της Φαίδρα, οι οποίες γιόρτασαν το Πάσχα μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη.

gkerekou
Μαρία Βοσκοπούλου και Αντζελα Γκερέκου

Στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Κύθνο έκαναν Ανάσταση η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο γυμναστής σύντροφός της φωτογραφήθηκαν με τον γνωστό επιχειρηματία του νησιού Γιάννη Καραλή, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν με επιτυχία και από την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής.

lazopoulos kavogianni
Λαζόπουλος και Καβογιάννη

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή και ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης δεν απομακρύνθηκαν πολύ από την Αθήνα λόγω υποχρεώσεων, αλλά πόσταραν και οι δύο κοινές φωτογραφίες τους με πασχαλινές ευχές.

vandi mpismpikis
Μπισμπίκης, Βανδή

Την Κυριακή του Πάσχα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες του με λευκό ράσο, δίχως ωστόσο να αποκαλύπτει την τοποθεσία του. «Ωρα να (δ)ράσο» έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής. Την ίδια ώρα, η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε το νέο της (πάλι ξανθό!) look μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media με πασχαλινές ευχές.

narges
Η Λάουρα Νάργες με ξανθό μαλλί

Greek Πάσχα και στο Λος Αντζελες

Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς είπαν «Χριστός Ανέστη» μέσω Instagram, η Νία Βαρντάλος έφαγε πασχαλινά κουλούρια παρέα με τον Αλεξάντερ Πέιν και τον Τζον Στάμος, ενώ η Χάιντι Κλουμ ρίχτηκε με ενθουσιασμό στη «μάχη» του τσουγκρίσματος των κόκκινων αβγών, καταγράφοντας… ατομικό ρεκόρ! Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι διεθνείς Ελληνες τήρησαν τα έθιμα της μεγάλης γιορτής, ακόμη και στο μακρινό Χόλιγουντ. Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς έκαναν Ανάσταση σε ορθόδοξη εκκλησία στο Λος Αντζελες και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ευχές στα ελληνικά. «Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη» έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδοποιός με τις ελληνικές ρίζες σε ανάρτησή της στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες.

Χανκς και Γουίλσον
στο L.A.

Ανάμεσα στις εικόνες που ανέβασε, έχει συμπεριλάβει και μία με τον βραβευμένο με Οσκαρ ηθοποιό και σύζυγό της, στην οποία φαίνονται οι δυο τους μέσα στο αυτοκίνητο να μεταφέρουν σπίτι τους το Αγιο φως αμέσως μετά την Ανάσταση. Πάσχα α λα ελληνικά στο Λος Αντζελες πέρασε και η Νία Βαρντάλος, η οποία δεν παρέλειψε να κάνει γνωστή και την παρέα των συμπατριωτών της, με τους οποίους τσούγκρισε κόκκινα αβγά και έφαγε πασχαλινά κουλούρια. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, τον ηθοποιό Τζον Στάμος και τον stand up comedian Ντιμίτρι Μάρτιν. Στα πασχαλινά έθιμα του ελληνορθόδοξου Πάσχα μυήθηκε φέτος και η Χάιντι Κλουμ, η οποία μοιράστηκε ορισμένα σχετικά στιγμιότυπα με τους περισσότερους από 10.000.000 followers της Instagram της.

kloum
Η Χάιντι Κλουμ με την ελληνική σημαία

Το μοντέλο από τη Γερμανία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη «μάχη» του αβγού, καθώς αποδείχτηκε ιδιαίτερα ικανή, κερδίζοντας όλους εκείνους με τους οποίους τσούγκρισε. Μάλιστα, η Χάιντι δημοσίευσε και φωτογραφία της κάτω από την ελληνική σημαία, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν ταξίδεψε στη χώρα μας για το Πάσχα ή αν απλά παρευρέθηκε σε κάποιο ελληνικό γλέντι στο εξωτερικό.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...