Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η Ράνια Θρασκιά μας «συστήνει» τη μαμά της

Μοιάζουν;

Η Ράνια Θρασκιά πόσταρε στο Instagram φωτογραφία να ποζάρουν με τη μαμά της στη θάλασσα ένα χειμωνιάτικο απόγευμα.

Θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια καθώς γιορτάζει και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Αυτό το πανέμορφο κορίτσι που μου έδωσε ζωή, είναι η Ζωή μου και σήμερα γιορτάζει! Χρόνια πολλά μανούλα».

Ράνια Θρασκιά

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην αποχή της από την τηλεόραση. «Τα χρόνια που έμεινα εκτός τηλεόρασης είχα την ανάγκη για δημιουργία και να κάνω κι άλλα πράγματα, εκτός από το να είμαι μαμά. Ένα μεγάλο μουόνειρο ήταν να κάνω ένα μεταπτυχιακό. Και ήταν το πιο δύσκολο πράγμα από όσα έχω κάνει μέχρι τώρα, γιατί ήμουν σε άλλη ηλικία από ό,τι συνηθίζεται, με δύο παιδιά και σε ξενόγλωσσο πανεπιστήμιο. Κάθε μήνα έλεγα

«Ποιον κοροϊδεύω; Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου». Όμως τα κατάφερα και μου έδωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση το γεγονός ότι έκανα κάτι που έμοιαζε αδύνατο. Όταν το τελείωσα, είπα ότι «Δεν θέλω να διαβάσω τίποτα εκτός από περιοδικό». Λίγους μήνες μετά αποφάσισα να γραφτώ στο τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και να το κάνω επάγγελμα. Έκανα προβολή στο μέλλον και μου άρεσε πολύ η ιδέα να φτιάξω το δικό μου γραφείο”».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα