Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Χριστίνα Κουλουμπή για υπόθεση Γεωργούλη: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό»

«Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, το καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη»

Η Χριστίνα Κουλουμπή μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για τον Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εις βάρος του.

«Στον “Εραστή δυτικών προαστίων” υπήρχε μια αθωότητα, αλλά μετά από αυτό δεν έκανα κάτι μεγάλο στην τηλεόραση. Υπήρχε ένας συνεργάτης που δεν τον ήθελα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μου συμπεριφερόταν, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλους. Οπότε, εκεί σταμάτησε.

Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να υπάρχουν κάποια όρια. Όταν αυτά καταρρίπτονται, χρειάζεται τσεκούρι. Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, το καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη.

Διαβάστε επίσης: Χάρης Ρώμας για Γεωργούλη: «Αν είναι ένοχος πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο. Θα μπορούσε να είμαστε όλοι θύματα. Η εξουσία πολλές φορές και η αίσθηση του “κάτι είμαι” είναι πολύ άσχημο πράγμα. Είναι απαράδεκτο. Νιώθω μια κραυγή μέσα μου να λέει: “Παναγία μου… σεβασμός! Δεν είναι δυνατόν”».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα