Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

«Kαίγεται» για άρση της ασυλίας ο Γεωργούλης – Και τρίτη επιστολή του για επίσπευση των διαδικασιών

Ο ηθοποιός επέστρεψε στις Βρυξέλλες και προτίθεται να συμμετέχει στις ψηφοφορίες ως ανεξάρτητος

Επέστρεψε στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ζητεί να αρθεί το συντομότερο δυνατό η ασυλία του προκειμένου να επιταχυνθεί η έρευνα από τις βελγικές Αρχές σχετικά με τη σε βάρος του καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση της δικηγόρου Ελένης Χρονοπούλου.

Προχθές έστειλε τρίτη επιστολή, αυτήν τη φορά προς την Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής, ενώ είχαν προηγηθεί ακόμα δύο επιστολές προς την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερήσει η άρση της ασυλίας του. Και στις τρεις επιστολές επισημαίνει ότι ο ίδιος επιθυμεί να επισπευσθούν οι διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσει η έρευνα και να αποδείξει την αθωότητά του.

Διαβάστε επίσης: Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Αν βγει πραγματικό, θα θεωρήσω ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει διπλή προσωπικότητα»

Ηδη ορίστηκε προχθές ο εισηγητής στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει σχετικά στην αρμόδια Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής (JURI). Πρόκειται για τον Πολωνό ευρωβουλευτή Αντρέι Χαλίτσκι, ο οποίος προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Διαβάστε επίσης: Πέτρος Κόκκαλης: «Πήρα τηλέφωνο τον Αλέξη Γεωργούλη να δω πώς είναι και μου είπε…»

Μετά την εισήγηση, η αρμόδια επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει στις 30 Μαΐου ή σε έκτακτη συνεδρίαση στις 24 και 25 Μαΐου για να αποφανθεί επί του αιτήματος των βελγικών Αρχών. Στη συνέχεια η επιτροπή θα υποβάλει πρόταση στην Ολομέλεια, η οποία θα αποφασίσει τελικά με ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του Ελληνα ευρωβουλευτή.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης Γεωργούλης επέστρεψε προχθές στις Βρυξέλλες, για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό. Ο ηθοποιός ευρωβουλευτής πήγε στο γραφείο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έμεινε για λίγη ώρα. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τους Βέλγους δικηγόρους του για να οργανώσει τις επόμενες κινήσεις του τόσο ως προς το αίτημά του να καταθέσει στις δικαστικές Αρχές όσο και προς την επιτροπή που θα εξετάσει την άρση της ασυλίας του. alexis georgoulis single sxesiΣύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες στην Ευρωβουλή ως ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, ενώ έχει ήδη παραδώσει όλους τους φακέλους που χειριζόταν ως μέλος της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα