Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Λύγισε» φίλη του Γεωργούλη: «Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που έγινε εναντίον του»

«Είναι υπέροχος, τον αγαπάω πάρα πολύ, η αλήθεια θα λάμψει και όλο αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί πολύ σύντομα»

Καλή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για όσα περνάει ο ηθοποιός μετά την καταγγελία εις βάρος του.

«Έχω στενοχωρηθεί απίστευτα πολύ. Είναι κάτι που δεν το πιστεύω ούτε για αστείο. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη που βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Το βάζω για ελάχιστους ανθρώπους. Είμαι διατεθειμένη να καταθέσω οπουδήποτε για τον Αλέξη, είμαι τόσο σίγουρη.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν πειράζει κουνούπι, όχι να κάνει αυτό το πράγμα σε γυναίκα. Πόσω μάλλον, πολύ πριν γίνει επώνυμος, οι γυναίκες ήταν ένα κομμάτι το οποίο δεν του έλειπε. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν να κυνηγήσει ή να παρακαλέσει ή να μπει σε μία τέτοια διαδικασία. Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά, μου φαίνεται παράξενος ο τρόπος που έγινε. Δηλαδή αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις στην κοπέλα που είναι η δικηγόρος της Ευρωβουλής στο εργασιακό της περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Λαζόπουλος για Γεωργούλη: «Αν το Βέλγιο δεν γνώριζε τις ημερομηνίες των εκλογών, κάποιοι τις γνώριζαν»

Τον πήρα τηλέφωνο όταν το έμαθα, θα τον στηρίξουμε κι εκείνον και τους δικούς του. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη, σαν να είμαι εγώ. (…) Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που θα μπορούσε να γίνει εναντίον του. Εγώ συγκινούμαι και στενοχωριέμαι για εκείνον, όχι γι’ αυτό που του συμβαίνει τώρα. Είναι υπέροχος, τον αγαπάω πάρα πολύ, η αλήθεια θα λάμψει και όλο αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί πολύ σύντομα», δήλωσε στο Πρωινό.

Διαβάστε επίσης: Κρις Βάλλας: «Ο Αλέξης δεν είναι βίαιος, δεν ξέρω πώς έμπλεξε σε αυτόν τον κυκεώνα»

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.





Μποζουκια Αθηνα