Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Από κορίτσι του «3, 2, 1» μεταμορφώθηκε σε ιντερνετική φαν του πρωθυπουργού

Τα trash άσματα στα 90s, ο γάμος, οι περιπέτειες του πρώην άντρα της και τα τιτιβίσματα για τον «Θεό» της

«Τρία, δύο, ένα» και μην τολμήσει κανείς να πει κουβέντα για τον… «Ενα»! Τον ένα και μοναδικό «πολιτικό έρωτα» της 46χρονης σήμερα Αννας Μαρίας Λογοθέτη, της «ζουμπουρλούδικης» τηλεπερσόνας της δεκαετίας του ’90, που εμφανιζόταν να σπάει μπαλόνια, λικνιζόμενη, στο show «3, 2, 1» του ΑΝΤ1.

Βλέπετε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο… Μεσσίας της άλλοτε σεξοβόμβας της TV και wannabe τραγουδίστριας, που έγινε μέχρι και μελαχρινή, φόρεσε και γυαλιά, για να ντυθεί τον μανδύα της σοβαρής, προκειμένου να μπορέσει να… κολυμπήσει στο πέλαγος του συντηρητικού κοινού της Ν.Δ.

anna maria logotheti
Η Αννα Μαρία Λογοθέτη την εποχή που επιδείκνυε τα πλούσια κάλλη της σε σελίδες κουτσομπολίστικων περιοδικών

Κάποιος της είπε -και το πίστεψε– ότι όντως οι ξανθιές διαθέτουν λιγότερο iQ απ’ ό,τι αυτές που τα βάφουν μαύρο κορακί, κι έτσι η άλλοτε ξανθιά τηλεπερσόνα έγινε «ντιπ μελαχρινή». Ετσι, λοιπόν, κατάφερε και μπήκε στον θαυμαστό κόσμο του twitter, και όχι μόνο, και μετατράπηκε από τηλεπερσόνα ψυχαγωγικών εκπομπών του μακρινού παρελθόντος σε φανατική υποστηρίκτρια της κυβέρνησης αλλά, ταυτοχρόνως, και σε ένθερμη πολέμια του Αλέξη Τσίπρα. Μέσα από τους λογαριασμούς της στο twitter και το facebook ανεβάζει ό,τι κάνει καθημερινά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και «πυροβολεί» διαρκώς τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με δικά της ποστ είτε με αναδημοσιεύσεις άλλων φιλοκυβερνητικών προσώπων.

Την ίδια στιγμή, αιχμηρή και μαχητική καθώς είναι, απαντάει ακόμη και πολύ έντονα σε όλα τα σχόλια που δέχεται για το παρελθόν της σε εκπομπές όπως το θρυλικό «3, 2, 1», αλλά και για ό,τι κακό γράφεται για τον «θεό Μητσοτάκη»!

anna maria logotheti1
Με μοιραίο ύφος η αντρική φαντασίωση των 90s

Τι κι αν την προσφωνούν «εθνική μας παρθένα» (έτσι δήλωνε παλιά), τι κι αν τη λένε «Καρντάσιαν από τα Lidl», αυτή εκεί… σταθερά, μπροστά με Μητσοτάκη. Η θρυλική και αποσυρμένη πλέον Ελληνίδα ποπ τραγουδίστρια το 1996 έκανε το μουσικό ντεμπούτο της με τον δίσκο «Αννα Μαρία».

Την έχασαν τα «Παρατράγουδα»

Το πρώτο σινγκλ «Είμαι τρελή για σένα» έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία… ανάποδα απ’ όπως θα έπρεπε όμως… Το 1997 κυκλοφορεί τον δεύτερο και τελευταίο δίσκο της με τίτλο που άφησε ιστορία, «Η Αννα Μαρία λόγο θέτει», και κάνει τόοοοσο γκελ στο κοινό, που, αν υπήρχαν εκείνη την εποχή τα «Παρατράγουδα» της Πάνια, θα ήταν μονίμως γκεστ!

«Εμμονή μες στο μυαλό μου είσαι και θα τρελαθώ, θ’ αμαρτήσω δεν μπορώ, το κορμί σου λαχταρώ» ήταν το μέγα άσμα που μπροστά του μέχρι και ο Νίκος Ρωμανός, ο σημερινός διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., που είχε και αυτός την εμπειρία του από τα «Παρατράγουδα», θα έσκαγε από τη ζήλια του…

anna maria logotheti2
Με το σοφιστικέ λουκ που λανσάρει πια ως «φρουρός» του πρωθυπουργού στα social media

Εκεί λοιπόν στα τέλη των αλησμόνητων 90s η Αννα Μαρία έγινε κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής ποπ κουλτούρας λόγω και του αξιέπαινου λέγειν της. Χορευτικά λικνίσματα, σκάσιμο μπαλονιών και επικές δηλώσεις σε κουτσομπολίστικα περιοδικά της εποχής σχετικά με την… παρθενιά της πάνε και έρχονται, ενώ μερικά από τα τότε αποφθέγματά της περνούν στην ιστορία: «Είμαι παρθένα», «Επειδή ασχολούμαι με την τηλεόραση, είναι αδύνατον να είμαι παρθένα;»!

Αννα Μαρία: «Ναι… από πού τηλεφωνείτε;»

Τηλεθεάτρια: «Καβάλα».

Αννα Μαρία: «Γίναμε και ιντερνάσιοναλ».

Η Αννα Μαρία όμως αποσύρθηκε από τον χώρο της σοουμπίζ το 2000, για να «χάσει την παρθενιά της, επιτέλους» και να νοικοκυρευτεί.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2003 παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον επιχειρηματία Γιάννη Μούστο, στην Αγία Μαρίνα. Μετά τον γάμο της επανήλθε στο φως της δημοσιότητας όταν κινδύνεψε να έρθει αντιμέτωπη με τις κατηγορίες για υποθέσεις «ξεπλύματος βρόμικου χρήματος», λόγω του πρώην συζύγου της, από τον οποίο χώρισε το 2015 αφού είχε αποκτήσει τον γιο της Αγγελο. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έθεσε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη «Αγία Παρασκευή – Μια γενιά μπροστά».

anna maria logotheti
Στα μπουζύκια με τον πρώην σύζυγό της

Βεντέτα με Γκλέτσο – Πολάκη

Αυτό ήταν και η αφετηρία της για μια πολιτική πορεία που συνεχίζεται σήμερα με τη «σημαία Μητσοτάκη» στα social. «Σκούζουν οι ακροαριστεροί, ζαίοι, για το πολιτικό γίγνεσθαι, όταν από το ’94 προειδοποιούσε ο Father Μητσοτάκης στη Βουλή ότι οδεύει η Ελλάδα να γίνει ικέτης του ΔΝΤ. Από τότε τα ψήφιζαν όλα κΙ ας διαλυθεί η χώρα οικονομικά. Το σκεπτικό παραμένει ίδιο και σήμερα σε updated version» λέει η κυβερνητική επικοινωνιολόγος… Αννα Μαρία, που τα έχει βάλει και με τους Γκλέτσο και Παύλο Πολάκη!

anna maria logotheti3
Χαρακτηριστική πόζα της «παρθένας» της TV σε αντρικό περιοδικό

Μάλιστα στο facebook το βασικό της σχόλιο αναφέρει για τον τελευταίο: «Παυλή, κάνε με ανπλόκ μάναμο», δηλαδή σε απλή μετάφραση: «Μπλόκαρέ με, μάνα μου»! Μέχρι και ιντερνετικές συζητήσεις και πολιτικά τραπέζια στήνει η ίδια! Σε ένα από αυτά μάλιστα λίγο μετά το δυστύχημα των Τεμπών ακούστηκε από «θαμώνα των σελίδων» της το απίστευτο «μη χάσει ο Μητσοτάκης τις εκλογές για ένα κωλοτρένο»!

Μπουτάκια, δηλαδή, μπλεγμένα στο γκρι διαδίκτυο της προπαγάνδας υπέρ της κυβέρνησης από ένα κορίτσι που κάποτε δεν δίσταζε αυτά τα μπουτάκια να τα βγάζει σε δημόσια θέα, σε «3,2,1» και πάμε… σταθερά, μπροστά και δυνατά!

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...