Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

H Αθηνά Ωνάση και η πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο Athina Onassis Horse Show την 1η Ιουνίου στη Γαλλική Ριβιέρα

Η «αόρατη» «χρυσή» κληρονόμος

Αόρατη και εξαφανισμένη ακόμα και από διεθνείς αγώνες ιππασίας παραμένει η κληρονόμος Αθηνά Ωνάση, που απεχθάνεται τα φλας των φωτογράφων.

Ακόμα και στα τουρνουά του υποτιθέμενου Ιταλού συντρόφου της, πρωταθλητή Alberto Zorzi, η Αθηνά δεν φαίνεται πουθενά. Παρ’ όλα αυτά από την 1η έως τις 3 Ιουνίου, στη Γαλλική Ριβιέρα, συγκεκριμένα στην Plage de Pampelonne, θα διεξαχθεί το τουρνουά ιππασίας που φέρει το όνομά της, Longines Athina Onassis Horse Show, και όλοι ευελπιστούν να εμφανιστεί!

onasi
Alberto Zorzi

Από την άλλη, στιγμές ευτυχίας βιώνει ο πρώην σύζυγός της Αθηνάς, Álvaro de Miranda Neto, καθώς έγινε πατέρας για τρίτη φορά, αφού η καλλονή δημοσιογράφος σύζυγός του Denize Severo έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 18 Απριλίου και μοιράστηκε την οικογενειακή φωτογραφία στα social media.

onasi proin
Ο Alvaro με την Denize Severo και το μωράκι τους

Η Severo, μάλιστα, ανάρτησε φωτογραφία με τους τρεις τους να ποζάρουν στο μαιευτήριο, ανακοινώνοντας παράλληλα και το όνομα που θα δώσουν στη μικρή: «Η Giulia μας γεννήθηκε, 18/04/2023». Είναι το τρίτο παιδί του Βραζιλιάνου πρωταθλητή της ιππασίας, καθώς έχει αποκτήσει ακόμα ένα αγοράκι με την Denize Severo, ενώ έχει και μία κόρη, την 23χρονη Viviane, από την πρώτη του σύντροφο, Cibele Dorsa, που αυτοκτόνησε το 2011, όταν εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση, με τα τότε δημοσιεύματα να αφήνουν αιχμές πως ο Doda -όπως είναι το χαϊδευτικό του- είχε οδηγήσει τη μητέρα του παιδιού του στον θάνατο.

Για την ιστορία, στις 3 Δεκεμβρίου 2005 η Αθηνά παντρεύτηκε τον Doda παρουσία 700 καλεσμένων, αλλά χωρίς τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, και τα θετά αδέλφια της. Τον Νοέμβριο του 2017 βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση, το οποίο κινήθηκε ως διαδικασία στα τέλη του 2016, με τον Álvaro να μην παίρνει τη διατροφή των 350.000 δολαρίων που είχε διεκδικήσει. Το 2019 για το πολύκροτο διαζύγιό του και τις φήμες περί απιστίας ο Doda είχε δηλώσει: «Ημασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Ολα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», ενώ είχε χαρακτηρίσει fake news τις φήμες περί απιστίας.

onasi2
Η Αθηνά Ωνάση με τη Γιάννα Νταρίλη στον γάμο του Sami Zayn

Αγνωστα ωστόσο παραμένουν τα αισθήματα της Αθηνάς Ωνάση, η οποία δεν έχει αποκτήσει παιδιά με τον νέο της σύντροφο, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο Ιταλός Alberto Zorzi. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, είναι κάτι που θα ήθελε να συμβεί. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, παρά το γεγονός ότι κληρονόμησε αμύθητη περιουσία από τον παππού της Αριστοτέλη Ωνάση και τη μητέρα της Χριστίνα Ωνάση, αυτή φαίνεται να έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα που παρακολουθεί και καταγράφει την οικονομική κατάσταση των διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο, η περιουσία της Αθηνάς ανέρχεται σήμερα σε 1 δισ. δολάρια.

Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησε φωτογραφία της «χρυσής» κληρονόμου ήταν τον Οκτώβριο του 2021, όταν είχε κάνει μία εμφάνιση στον γάμο του Sami Zayn με τη Lauren van Berkel στο Μονακό. Τη φωτογραφία είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γιάννα Νταρίλη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...