Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Aποδράσεις με βουτιές, λουλούδια και τουρισμό στο εξωτερικό για τους celebrities

Σε λένε η showbiz του Μάη

Έβαλαν ολάνθιστα στεφάνια μέχρι και στα μαλλιά τους για να προϋπαντήσουν τον Μάη. Η φετινή Πρωτομαγιά έπεσε Δευτέρα κι έτσι «κόλλησε» τέλεια μαζί με ένα Σαββατοκύριακο, κάτι που σημαίνει πως έδωσε μια τέλεια αφορμή στους διασήμους για απόδραση ενός τριημέρου. Και οι περισσότεροι, τι και αν ο καιρός ήταν συννεφιασμένος, ψήφισαν θάλασσα δαγκωτό!

doukisa nomikou
Δούκισσα Νομικού

Οσοι δεν είχαν υποχρεώσεις επαγγελματικές μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν αυτό το τριήμερο και να απολαύσουν μερικές στιγμές με τις οικογένειές τους και με τους φίλους τους ή και τις ερωτικές τους σχέσεις μακριά από την Αθήνα, προκειμένου να αποφορτιστούν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

katerina papoutsaki
Κατερίνα Παπουτσάκη

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός, μαζί με τα παιδιά τους επέλεξαν τη ρομαντική Σαντορίνη, η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά και η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά τη γραφική Σέριφο, η ηθοποιός Κλέλια Ανδριoλάτου συνδύασε τα γυρίσματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» με μερικές βουτιές στους μαγικούς Παξούς, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στο κοντινό και όμορφο Αγκίστρι.

klelia andriolatoy
Κλέλια Ανδριoλάτου

Χριστίνα Κοντοβά

Στο Παρίσι

Τριήμερο στο εξωτερικό έκρυβε η Πρωτομαγιά για την ηθοποιό Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία ταξίδεψε στο Παρίσι. Αλλά και η δημοσιογράφος του Star Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγο της Θοδωρή Ρουσόπουλο έκανε μια σύντομη εκδρομή στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιo.

Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

Μια μίνι απόδραση μακριά από την Αθήνα αποφάσισαν να κάνουν και οι παρουσιαστές του «Breakfast@Star» Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου με την κόρη τους Μελίτα, με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

euaggelia syriopoulou
Ευαγγελία Συριοπούλου

Το ζευγάρι βρέθηκε στον Πόρο, που μπορεί να είναι αρκετά κοντά στην Αθήνα, ωστόσο αποτελεί ιδανική επιλογή για μια μίνι απόδραση. Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου έδειξε να ενθουσιάζεται από το νησί, γι’ αυτό και σε μια ανάρτησή της έγραψε: «Πόρος, αυτό το νησί μίλησε στην καρδιά μου. Οι βαρκάδες του μας ταξίδεψαν».

Μαριέττα Χρουσαλά

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού έβαλε μαγιό και στεφάνι με ορχιδέες και μας ευχήθηκε καλή Πρωτομαγιά, αλλά δεν αποκάλυψε τον τόπο διακοπών της, ενώ και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, κρατώντας δυο τεράστια στεφάνια, μας ρωτάει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν πιάσαμε τον Μάη, αλλά δεν μας λέει πού τον έπιασε αυτός

stamatina tsimtsili
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Και οι δύο πόσταραν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram από την παραμονή τους στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί!

eygenia samara
Ευγενία Σαμαρά

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...