Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Δημήτρης Μάρκου -Χρήστο Φερεντίνος: Διπλός «έρωτας» για την Κύθνο

Η συνάντηση Μάρκου - Φερεντίνου και η συζήτηση για μελλοντικά πρότζεκτ

Η αγάπη του Δημήτρη Μάρκου για την Κύθνο είναι γνωστή. Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος δημιούργησε εκεί ένα διαδικτυακό κανάλι για την προβολή του νησιού.

«Η Κύθνος είναι… έρωτας. Το αγαπώ αυτό το νησί. Μου ζήτησαν με τον τρόπο τους οι άνθρωποι εκεί να δημιουργήσω κάτι που να τους στηρίζει. Ετσι ρομαντικά δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο εγχείρημα» είχε δηλώσει ο ίδιος προ καιρού σε συνέντευξή του στην «Espresso».

Φαίνεται ωστόσο πως μοιράζεται τον ίδιο… έρωτα με τον Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο πέρασε πρόσφατα ένα τριήμερο στην Κύθνο. Εκεί οι δύο συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κάποια πρότζεκτ στα οποία θα συνεργαστούν – και μην πάει το μυαλό σας το τηλεοπτικό τοπίο. Ο Μάρκος και ο Φερεντίνος επιθυμούν να κάνουν κάτι από κοινού στο όμορφο νησί.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.



Μποζουκια Αθηνα