Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Πέθανε ο διάσημος dj Ιαν Μπελ

Δεν πρόλαβε να πάει στη Eurovision ο διάσημος Αυστραλός dj Ιαν Μπελ, καθώς ο θάνατος του είχε κλείσει «ραντεβού» στο Παρίσι. Ο 60χρονος, που έκανε θραύση στην Αυστραλία και όχι μόνο τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, έκανε διακοπές στην Ευρώπη με την οικογένειά του.

Πρώτος σταθμός ήταν η Γαλλία και το Παρίσι, ενώ ο δεύτερος ήταν το Λίβερπουλ της Αγγλίας, όπου σύμφωνα με την «Advertiser» της Αυστραλίας, θα βρισκόταν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision. Στις 2 Μαΐου ο Μπελ, που εκτός από dj ήταν συγγραφέας, φωτογράφος και ιδιοκτήτης φημισμένων κέντρων διασκέδασης στην Αδελαΐδα, πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο Παρίσι.

Η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα της Αυστραλίας και έγινε σημείο αναφοράς για σύγχρονες σταρ, όπως η Ρίτα Ορα και η Mel C των Spice Girls, οι οποίες στην πρώτη ευκαιρία έσπευδαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Κορυφαία περιοδικά, δε, φιλοξένησαν συνεντεύξεις, κριτικές του αλλά και άφθονες φωτογραφίες του, καθώς είχε μετατραπεί σε ένα από τα σύμβολα της ποπ κουλτούρας.

Η αυστραλιανή εφημερίδα τονίζει ότι ο Μπελ έκανε διακοπές οικογενειακώς και ότι ετοιμαζόταν να παραστεί στη Eurovision του Λίβερπουλ. Αν και δεν δίνει περισσότερες διευκρινίσεις, βρετανικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν ότι θα παρακολουθούσε τον κορυφαίο διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης μαζί με την οικογένειά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.