Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Το μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη όλο νόημα: «Γι’αυτό χαθήκαμε, γι’αυτό δεν μπορούμε να συνδεθούμε»

«Είναι τσαμπουκάς και ευάλωτος μαζί!!!! Ο πυρήνας όλων των συναισθημάτων, είναι η ευαλωτότητα»

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μετά τον χωρισμό με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχει δώσει όλη την προσοχή της στο γιο τους ενώ πρόσφατα άνοιξε δικό της μπαρ – εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Το μεσημέρι της Τρίτης βρισκόταν στο μαγαζί της και απολάμβανε την παρέα ενός τετράποδου φίλου. Πόσταρε ένα βίντεο στο Instagram και έγραψε: «Βρήκα το alter ego μου, σε σκύλο! Είναι τσαμπουκάς και ευάλωτος μαζί!!!! Ο πυρήνας όλων των συναισθημάτων, είναι η ευαλωτότητα.

Όταν είμαστε σε επαφή με τα συναισθήματά μας δηλαδή την αλήθεια μας και μπορούμε να την υποστηρίξουμε, χωρίς να ανησυχούμε για την αποδοχή μας, ονομάζεται κατά την ταπεινή μου άποψη, Παντοδυναμία!! Γι’ αυτό “χαθήκαμε”, γι’ αυτό δε μπορούμε να συνδεθούμε. Ερωτευτείτε, εκτεθείτε, συνδεθείτε, ζήστε το ολ δε γουει!!!! #emotion #accept yourself #fallinlove #loveyourself. ΥΓ Ο κολλητός είναι γιος του λατρεμένου γείτονα @sernikolas Καλός Λύκος!!!».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα