Ο Τομ Κρουζ έβαλε στο μάτι τη Σακίρα

Τop «γύπας»

Κεραυνοβόλο έρωτα έπαθε ο Τομ Κρουζ όταν συνάντησε τη Σακίρα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η φρεσκοχωρισμένη τραγουδίστρια έχει ένα χαρακτηριστικό που ικανοποιεί το μεγαλύτερό του κόμπλεξ. Αρχισε, δε, ήδη να την «κυνηγάει», κάνοντας μια ρομαντική χειρονομία.

Ο 60χρονος Αμερικανός πρωταγωνιστής των ταινιών «Mission Impossible» βρέθηκε δίπλα στη 46χρονη Κολομβιανή ποπ σταρ την Κυριακή, στο Γκραν Πρι της Formula 1 στο Μαϊάμι. Ατομο που γνωρίζει καλά τι συνέβη υποστήριξε στη «New York Post» ότι οι δύο σταρ «δέθηκαν» την ώρα που πέρασαν μαζί παρακολουθώντας τον αγώνα. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο Κρουζ αποφάσισε να «κυνηγήσει» μια σχέση μαζί της, καθώς «ενδιαφέρεται εξαιρετικά πολύ».

Οι αναγνώστες

Η πηγή του δημοσιεύματος δεν άφησε τους αναγνώστες με την απορία για το τι τράβηξε περισσότερο τον ηθοποιό στη Σακίρα. Οπως είπε χαρακτηριστικά, στον «Top Gun» του Χόλιγουντ άρεσε ότι είχαν «χημεία» και το γεγονός ότι η Κολομβιανή είναι κοντύτερή του. Ο Κρουζ είναι γνωστό ότι έχει θέμα με το ύψος του, καθώς θεωρείται από τους πιο κοντούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, παρόλο που ο ίδιος δηλώνει 1,7 μέτρα ύψος.

Τομ Κρουζ και Σακίρα στο Γκραν Πρι

Στην εικόνα του «κοντού» συνέβαλε και το γεγονός ότι ο ηθοποιός πάντα επέλεγε να έχει στο πλευρό του πολύ ψηλότερες γυναίκες, όπως η Νικόλ Κίντμαν. Το 1,57 μ. της Σακίρα, όμως, φαντάζει ιδανικό στα μάτια του, καθώς τον κάνει να φαίνεται ψηλός. Ο ερωτοχτυπημένος σταρ πιστεύει ότι «στη βράση κολλάει το σίδερο» και, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, την επόμενη ημέρα του Γκραν Πρι έστειλε στη Σακίρα, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό από τον άπιστο Ζεράρ Πικέ, μια ανθοδέσμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.