Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όσο εκείνη μιλούσε στην κάμερα

«Καταλάβατε γιατί πρέπει να φύγω;»

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησαν δημοσιογράφοι και της απέσπασαν δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στο «My Style Rocks» αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκε.

«Θεωρώ και την αμφισβήτηση εργαλείο της δουλειάς μου γιατί αυτό με πάει ακόμα πιο μπροστά. Όταν κάποιος δεν έχει δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, μπορεί να σκέφτεται ο άλλος εάν είναι ή δεν είναι καλός. Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου για τις κριτικές.

«Κατερίνα, πρωινές εκπομπές παρακολουθείς;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου με τον γιό της από το πίσω κάθισμα να παίρνει τον λόγο και να απαντάει: «Όχι» με την γνωστή παρουσιάστρια να παγώνει και να απαντάει στους δημοσιογράφους: «Καταλάβατε γιατί πρέπει να φύγω;».

Στο τέλος η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε το ενδεχόμενο να γυρίσει σε μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή: «Δεν έχω απορρίψει κάτι! Λατρεύω αυτές τις εκπομπές» ο μικρός Αρίωνας πήρε ξανά τον λόγο και είπε: «Πες όχι» με την γνωστή παρουσιάστρια να του απαντάει: «Γιατί να πω όχι;».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα