Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Ηλίας Μαμαλάκης: «Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος, εκεί βίωσα μοναξιά»

«Κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, παραχώρησε μια συνεντευξη – κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Status». Ο γνωστός σεφ, μέσα σε όλα μίλησε για την απώλεια της πρώτης συζύγου του, για τις εκπομπές μαγειρικής αλλά και για την τωρινή του σύζυγο.

«Πλέον έχει απομείνει ένα reality μαγειρικής, το MasterChef. Έχει μία επαναληπτικότητα, ακόμη και οι ερωτήσεις των κριτών είναι ίδιες. Τις ξέρω απ’ έξω και αυτό το βρίσκω λίγο κουραστικό. Όταν όμως μία συνταγή δουλεύει πολύ καλά, δεν υπάρχει λόγος να τους αλλάξεις. Οι τρεις κριτές όμως είναι εξαιρετικοί, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο.»

«Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος. Ησύχασε. Εκεί βίωσα μοναξιά. Με έπαιρνε ο αδελφός μου, ο αδελφός της, οι φίλοι μου και με έβγαζαν έξω για να περάσει η ώρα μου, με παρηγορούσαν και μετά γύριζα σπίτι. Το 2010 που έγιναν όλα αυτά δεν ήταν ακόμα το Facebook τόσο διαδεδομένο. Έμπαινα στο σπίτι, έβαζα την τηλεόραση, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα. Δεν έβλεπα τηλεόραση, άκουγα τα μουρμουρητά και κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος είναι ο πιο μεγάλος γιατρός» ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την πρώτη του σύζυγο.

Στο τέλος, ο γνωστός σεφ αποκάλυψε τον τρόπο γνωριμίας με την τωρινή του σύζυγο: «Ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός. Πήγα στην τράπεζα που δουλεύει και ήταν η Ντορίτα εκεί. Κάναμε μία απλή γνωριμία και μετά από λίγες εβδομάδες της έδωσα μία πρόσκληση για μία φιλανθρωπική εκδήλωση που κάναμε με τον ΑΝΤ1. Της πρότεινα να πάμε για φαγητό, είχαμε μία επαφή, τη στενέψαμε και το 2012 παντρευτήκαμε κιόλας».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα