Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Όταν η Δούκισσα Νομικού συνάντησε τον Τζόνι Ντεπ

Kαι άρωμα Ελλάδας στις Κάννες, όπου ο χολιγουντιανός σταρ έκλεψε την παράσταση!

Επτά ολόκληρα λεπτά χειροκροτούσε όρθιο το κοινό στις Κάννες τον Τζόνι Ντεπ, κάνοντάς τον να βουρκώσει από τη συγκίνηση, μετά την ολοκλήρωση της προβολής της νέας ταινίας του, με την οποία άνοιξε το φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου.

Σηματοδότησε, έτσι, την ολική επαναφορά του σταρ στο προσκήνιο ύστερα από χρόνια, ο οποίος αποτέλεσε τον παρία του Χόλιγουντ εξαιτίας των καταγγελιών της πρώην συζύγου του Αμπερ Χερντ ότι την έδερνε. Το αμερικανικό δικαστήριο όμως τον δικαίωσε, καταδικάζοντας τη Χερντ και καλώντας τη να πληρώσει αποζημίωση σχεδόν 9.000.000 ευρώ! Η καθολική αναγνώριση που του επιφύλαξε το κοινό μετά την προβολή της ταινίας «Jeanne du Barry», στην οποία υποδύεται τον βασιλιά Λουδοβίκο XV της Γαλλίας, δείχνει πως μπορεί πλέον να λέει ότι τουλάχιστον έχει πάρει την καριέρα του πίσω.

Στο κόκκινο χαλί

Η καλή ημέρα για τον 59χρονο ηθοποιό φάνηκε από νωρίς, καθώς, όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, το πλήθος τον αποθέωσε. Ο Ντεπ έφτασε ντυμένος με μαύρο κοστούμι και μοβ γυαλιά ηλίου και, σύμφωνα με το «Variety», συνομίλησε με τους χιλιάδες θαυμαστές του, οι οποίοι τον περίμεναν στο Palais des Festivals κρατώντας αφίσες και φωνάζοντας το όνομά του.

Οι μόνοι που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την παρουσία του στο Φεστιβάλ των Καννών και την ταινία του ήταν οι κριτικοί μεγάλων εφημερίδων, οι οποίοι, στην πλειονότητά τους, «έθαψαν» στα άρθρα τους την ταινία και την ερμηνεία του ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς τη δηκτικά «βασιλική απογοήτευση».

H άφιξη της Νομικού στη Γαλλική Ριβιέρα

Και μπορεί η Δούκισσα Νομικού να μην αποθέωσε από κοντά τον Ντεπ, όμως ζει την ατμόσφαιρα του φεστιβάλ ως καλεσμένη μεγάλου brand ομορφιάς.

Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες

Μάλιστα, η ίδια ήταν τόσο ενθουσιασμένη από την άφιξή της στη Γαλλική Ριβιέρα, στην οποία συρρέουν κάθε χρόνο οι μεγαλύτεροι αστέρες του Χόλιγουντ, που άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες της από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει, βάζοντας τους ακολούθους της στο κλίμα. Σε μία από τις φωτογραφίες έγραψε «είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ για το Φεστιβάλ των Καννών. Το λαμπερό ταξίδι ξεκινά», δείχνοντας ότι ζει τον δικό της κινηματογραφικό μύθο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα