Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Η Μαίρη Μηνά μας «συστήνει» την οχτώ μηνών κορούλα της

Μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιά!

Η Μαίρη Μηνά διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς εδώ και οχτώ μήνες κρατάει στην αγκαλιά τη κορούλα της.

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Μιχάλη Σαράντη και όντας πλέον γονείς απολαμβάνουν στιγμές ευτυχίας με τη μικρούλα τους.

«Κοιμόμαστε πολύ λιγότερο από ό,τι πριν και μόνο όταν θέλει εκείνη. Ψάχνουμε ευκαιρία μόλις κοιμηθεί να ξαπλώσουμε κι εμείς. Φυσικά, η Μαίρη κοιμάται πολύ λιγότερο από μένα – η ίδια είναι ο πραγματικός ήρωας. Ήμουν μέσα στον τοκετό Ήμουν μέσα και μπορώ να πω ότι όλη η διαδικασία είναι πανέμορφη και ζόρικη.

Εκείνες τις στιγμές οι γυναίκες μετατρέπονται σε μικρά ζωάκια που έρχονται σε απόλυτη επαφή με τη φύση και την ωμότητα της ζωής, τη δύναμη και την υπομονή. Βίωσα την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης και της γέννας δίπλα στη γυναίκα μου με πολλή ζεστασιά. Προσπαθούσα να είμαι ψύχραιμος –ή, τουλάχιστον, να δείχνω– για να μην αποσπώ την προσοχή από εκεί που έπρεπε. Η Μαίρη μου τα πήγε και εξακολουθεί να τα πηγαίνει περίφημα», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ ο ηθοποιός.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα