Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2025

Η τραγική απώλεια στη ζωή της Ελενας Παναγιωτίδου, που έκανε τον Πανταζή...

Είναι εκείνη που, όταν εμφανίζεται στη σκηνή, σε καθηλώνει...

Τότης Φυλακούρης: Εγώ και ο «νονός» μου, ο Δομάζος

Δεν είναι μόνο μια θρυλική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου,...

«Kitchen Lab»: Αγαπησιάρικες συνταγές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σήμερα  και αύριο, με «Kitchen Lab» και τα πιο...

Η Μαίρη Μηνά μας «συστήνει» την οχτώ μηνών κορούλα της

Μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιά!

Η Μαίρη Μηνά διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς εδώ και οχτώ μήνες κρατάει στην αγκαλιά τη κορούλα της.

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Μιχάλη Σαράντη και όντας πλέον γονείς απολαμβάνουν στιγμές ευτυχίας με τη μικρούλα τους.

«Κοιμόμαστε πολύ λιγότερο από ό,τι πριν και μόνο όταν θέλει εκείνη. Ψάχνουμε ευκαιρία μόλις κοιμηθεί να ξαπλώσουμε κι εμείς. Φυσικά, η Μαίρη κοιμάται πολύ λιγότερο από μένα – η ίδια είναι ο πραγματικός ήρωας. Ήμουν μέσα στον τοκετό Ήμουν μέσα και μπορώ να πω ότι όλη η διαδικασία είναι πανέμορφη και ζόρικη.

Εκείνες τις στιγμές οι γυναίκες μετατρέπονται σε μικρά ζωάκια που έρχονται σε απόλυτη επαφή με τη φύση και την ωμότητα της ζωής, τη δύναμη και την υπομονή. Βίωσα την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης και της γέννας δίπλα στη γυναίκα μου με πολλή ζεστασιά. Προσπαθούσα να είμαι ψύχραιμος –ή, τουλάχιστον, να δείχνω– για να μην αποσπώ την προσοχή από εκεί που έπρεπε. Η Μαίρη μου τα πήγε και εξακολουθεί να τα πηγαίνει περίφημα», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ ο ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπάζει… νερά η Δανάη Μπάρκα

Τρέχει και δεν φτάνει η Δανάη Μπάρκα μετά το...

Ο Νίκος Κολιογιάννης θα διεκδικήσει τον τίτλο του ωραιότερου άντρα στον κόσμο

Ενας εκπαιδευτικός με δικό του ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης)...

Στο φως όλα τα χυδαία μηνύματα του καθηγητή προς την ανήλικη μαθήτρια

Απέχθεια και οργή προκαλούν τα αρρωστημένα ερωτικά μηνύματα που...

Δέσποινα Βανδή: Στην πίστα παρέα με το «πουλέν» της

Εκανε το ντεμπούτο της στην αθηναϊκή νύχτα στο πλάι...