Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο σφοδρός «έρωτας» της Άντζυς Σαμίου για τον Αλέξη Τσίπρα

«Πολιτικό Power Of Love» από τη Σαμίου για τον Σύριζα σε πρωινάδικα

Πίσω από τις λέξεις (των πολιτικών αναρτήσεων της Aντζυς Σαμίου) κρύβεται ο Αλέξης (του ΣΥΡΙΖΑ). Και η αλήθεια είναι πως… την έχει πιάσει μια μελαγχολία τη γνωστή τραγουδίστρια μετά τη συντριβή του κόμματος Τσίπρα στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Απόδειξη; Ξαφνικά την είδε… εκπρόσωπος Τύπου και παραλίγο να «φάει» την Πόπη Τσαπανίδου, αφού χθες πήρε… αμπάριζα τις τηλεοπτικές εκπομπές προκειμένου να υπερασπιστεί τον ιδανικό, σύμφωνα με την ίδια, κυβερνήτη για την Ελλάδα. Τον πολιτικό που, όπως έχει τονίσει πολλάκις, θα ήθελε πολύ να ανέβει και πάλι στην εξουσία, και να μην την αφήσει «ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε ποτέ», συμπληρώνουμε εμείς εμπνεόμενοι από το ομώνυμο σουξέ της. Αν αυτό δεν λέγεται «σφοδρός έρωτας» (πολιτικός, για να μην παρεξηγούμαστε), τότε τι;

antzi samiou2505
Aντζυ Σαμίου

Μιλώντας αρχικά στη «Super Κατερίνα» του Alpha, η Αντζυ Σαμίου, η οποία έχει αποσυρθεί από τα νυχτερινά μαγαζιά και τα στούντιο ηχογράφησης εδώ και πολλά χρόνια, χαρακτήρισε «εντελώς αψυχολόγητο» το εκλογικό αποτέλεσμα, συμπληρώνοντας πως δεν το χωράει το μυαλό της. Αμέσως μετά έκανε μια επισήμανση που χαρακτηρίστηκε προσβλητική για τα ΑμεΑ. «Εγώ ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος και είδα με τα μάτια μου κάποια πράγματα… είδα μαμάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνες για λογαριασμό τους. Και δεν εννοώ ότι δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να ψηφίσουν. Εννοώ ότι τους πήραν, τους έφεραν, μπήκαν σε όλον αυτόν τον κόπο για να υπάρχουν ακόμη περισσότερα ψηφοδέλτια» ανέφερε, σημειώνοντας πως χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα για να πάρει πολλές ψήφους η Νέα Δημοκρατία.

«Για εμένα ήταν δειλία να ρισκάρει τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι, που του παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο» πρόσθεσε αναφορικά με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, αφήνοντας σαφείς αιχμές περί ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης. Οσο για τον δεύτερο εκλογικό γύρο που έρχεται σε περίπου έναν μήνα από τώρα, η Αντζυ Σαμίου είπε «δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του», για να συμπληρώσει στο ίδιο μοτίβο, «δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός».

Ανάλογη στάση τήρησε η τραγουδίστρια και στην εκπομπή «Πρωινό», στον ΑΝΤ1, όπου «βγήκε» αμέσως μετά. Συγκεκριμένα, για χάρη του Αλέξη της (που τον έχει σαν… θεό!), τα έβαλε με τον κόσμο για τον τρόπο που ψήφισε. «Ο κόσμος αποφασίζει, ο κόσμος ρισκάρει, ο κόσμος είναι υπεύθυνος για ό,τι έχουμε στη ζωή μας, με ποιον να τα βάλω; Δεν έχω δικαίωμα να κρίνω τον κόσμο;» ανέφερε ούσα σε ένταση. Οταν, μάλιστα, ρωτήθηκε αν κάνει αυτοκριτική ή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να ρίξει τα… βέλη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Σίγουρα θα κάναμε λάθη, μπορεί να είναι και επικοινωνιακά, αν και “μανούλα” σε αυτό είναι ο κ. Μητσοτάκης» σχολίασε. «Σίγουρα ο κόσμος έχει παραπλανηθεί και τον έχουν τρομοκρατήσει ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η καταστροφή» συνέχισε, υποστηρίζοντας έπειτα ότι «ο κόσμος που έχω μιλήσει μαζί του δεν έχει ιδέα για τα προγράμματα, ακούει μόνο τηλεόραση και αυτή είναι η προσλαμβάνουσά του».

Αλέξης Τσίπρας

Η Αντζυ Σαμίου είχε, μάλιστα, και μια έντονη διαφωνία με τον Γιώργο Λιάγκα, όταν ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «επικοινωνιακό σφάλμα» ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετακινείται με Range Rover, με την τραγουδίστρια να του απαντά οργισμένη: «Θα έπρεπε να κυκλοφορεί με Yugo, πιστεύετε; Αυτό σας πείραξε τώρα… Το ότι ο Μητσοτάκης κάνει βόλτες με το σκάφος, αυτό δεν σας ενόχλησε». Η ίδια, λίγες ώρες αργότερα, σχολίασε το θέμα του αυτοκινήτου του και μέσω του twitter της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μέχρι και τι παπούτσια φοράει ο Τσίπρας θα πουν για να τον αποδομήσουν. Λαέ, άνοιξε τα μάτια σου, μη χειραγωγείσαι! Επίλεξε καλύτερη ζωή με έντιμο πρωθυπουργό που νοιάζεται για εσένα».

Από τις… Πρέσπες και το γιοτ έως την κόντρα με τον Γεωργιάδη

Ο πολιτικός «σφοδρός έρωτας» της Αντζυς Σαμίου για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μετράει πολλά χρόνια τώρα, πάνω από δεκαετία. Σχεδόν από την εποχή που η ίδια πήρε την απόφαση να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και το τραγούδι, αρχίζοντας ωστόσο να έχει ιδιαίτερα ενεργή (και άκρως πολιτικοποιημένη) παρουσία στο twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, από τότε τασσόταν δημοσίως κατά διαστήματα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.

antzi samiou2405

Ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα μόνο καλά και υποστηρικτικά λόγια είχε να πει και να γράψει. Τον αποθέωσε την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών, τον δικαιολόγησε όταν βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις διακοπές του με τη θαλαμηγό του Περικλή Παναγόπουλου, βροντοφώναξε πολλάκις πως «ο Τσίπρας δεν έχει τίποτα να τον βαραίνει: δεν έχει μπλέξει σε σκάνδαλα, ούτε έχει κλέψει ούτε έχει ληστέψει ούτε έχει φάει Ταμεία ούτε έχει βάλει λεφτά σε off shore. Είναι ένας άνθρωπος έντιμος, καθαρός, και ελπίζω να μείνει έτσι για πάντα». Λίγο προτού ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει τις εκλογές το 2019, όταν βγήκε για πρώτη φορά πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Αντζυ κατηγόρησε και πάλι τα μέσα ενημέρωσης.

«Ο Τσίπρας δεν δίνει τη μάχη απέναντι σε κάποιον αρχηγό αντιπολίτευσης! Δίνει τη μάχη απέναντι στα στρατευμένα ΜΜΕ! Μόνος του και όλοι τους!» είχε γράψει τότε στο twitter. Για χάρη του Αλέξη (της!), η τραγουδίστρια της «Ασπιρίνης», της «Πικρής oυσίας» και της «Παράλληλης αγάπης» στο παρελθόν κοντραρίστηκε δημόσια με τον Αδωνι Γεωργιάδη, ενώ σε άλλη περίπτωση πήρε θέση υπέρ του Παύλου Πολάκη σε μια διαμάχη του τελευταίου με τον Σάκη Ρουβά. Κι όλα αυτά χωρίς να αναλάβει ποτέ επισήμως κάποια δράση στο κόμμα της Αριστεράς. Οχι γιατί δεν μπορούσε, προφανώς γιατί δεν ήθελε. Ετσι είναι όμως οι «σφοδροί έρωτες». Δίνεις, χωρίς να περιμένεις να πάρεις…

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...