Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Μαρία Μενούνος: Η συγκλονιστική μαρτυρία της στο μοναστήρι του «Ανθρώπου του Θεού» στην Αίγινα

Η Μενούνος «άκουσε» τον Άγιο Νεκτάριο

Δάκρυα χαράς από τη Μαρία Μενούνος στον τάφο του αγίου Νεκταρίου, στην Αίγινα. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, η οποία πάλεψε με τον καρκίνο δύο φορές καταφέρνοντας να βγει νικήτρια, προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση μέσω Instagram, αποκαλύπτοντας πως την ώρα της προσευχής της στον τάφο του αγίου Νεκταρίου «τον άκουσε», γεγονός που την έκανε να ανατριχιάσει σύγκορμη και να ξεσπάσει σε λυγμούς από συγκίνηση.

menounos aigina

«Το ταξίδι μου στην Ελλάδα δεν είχε να κάνει μόνο με τη διασκέδαση. Είχα μια αποστολή. Είχα ονειρευτεί να πάω στην Αίγινα» γράφει η Μαρία Μενούνος στη δημοσίευσή της, συνεχίζοντας έπειτα με πληροφορίες προς τους followers της σχετικά με το νησί του Αργοσαρωνικού και τον πολιούχο του, που είναι γνωστός και για τα θεραπευτικά του θαύματα. «Ο άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης άγιος για τους ανθρώπους που πάσχουν από ασθένειες, όπως καρκίνος, καρδιακά προβλήματα, πόνοι στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και πολλά άλλα. Από τότε που η μαμά μου και εγώ διαγνωστήκαμε με όγκους στον εγκέφαλο, οι φίλοι μας έλεγαν ότι πήγαιναν εκεί για να προσευχηθούν για εμάς.

menounos antegaro aigina

Πηγαίναμε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Καλιφόρνια, αλλά το να πηγαίνουμε στην εκκλησία του στην Ελλάδα ήταν πάντα το όνειρο. Ηθελα να πω “ευχαριστώ” για όλα τα θαύματα και τις θεραπείες με τις οποίες ευλογηθήκαμε» αναφέρει παρακάτω στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια, η οποία βρέθηκε στην Αίγινα μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο. «Ηταν η πρώτη μας στάση στο ταξίδι. Λένε ότι οι πιστοί μπορούν να ακούσουν τον άγιο Νεκτάριο στον τάφο. Μόλις γονάτισα, άκουσα χτύπημα. Αμυδροί θόρυβοι χτυπήματος.

menounos aigina2
Η Μαρία Μενούνος στον τάφο του αγίου Νεκταρίου

Ρώτησα την Joanna, τη φίλη μας, που μας καθοδηγεί, αν ήταν αυτός και είπε “ναι”. Αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Εμεινα με το αυτί στον τάφο για ώρα. Προσευχήθηκα στον άγιο Νεκτάριο και είπα “παρακαλώ, κάνε το αδιαμφισβήτητο. Δεν θέλω να φύγω από εδώ αβέβαιη αν σε άκουσα”. Καθώς προσευχόμουν για τους ανθρώπους της ζωής μου με καρκίνο, άκουσα έναν τεράστιο κρότο και άρχισα να ουρλιάζω “τον ακούω”! Ηταν σίγουρα αναμφισβήτητο.

menounos aigina1

Εκλαιγα με λυγμούς από χαρά. Ηταν τόσο συγκινητικό» περιγράφει με τρόπο συγκλονιστικό η Μαρία Μενούνος, η οποία σε λίγο καιρό θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την απίστευτα εμπνευσμένη στιγμή. Επιασα επίσης τον εαυτό μου να κάθεται στο κρεβάτι του, εκεί όπου ζούσε, και να ανατριχιάζει. Ολοι στην ομάδα μας συγκινήθηκαν μέχρι δακρύων σε αυτήν την επίσκεψη. Αν πας ποτέ Ελλάδα, πρόσθεσε αυτό στο ταξίδι σου. Ο άγιος Νεκτάριος βοηθά τόσους πολλούς και έχει χαρίσει τόσα πολλά θαύματα. Μου αρέσει να λέω “να πιστεύεις στο απίστευτο γιατί τίποτα δεν είναι πολύ μακριά από το δυνατό όταν πιστεύεις στον άγιο Νεκτάριο”» καταλήγει στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...