Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Vip πάρτι με ναρκωτικά στη Μύκονο – «Ντου» του εισαγγελέα στην παράνομη εκδήλωση σε βίλα

Με 300 καλεσμένους και μουσική που ξεσήκωσε όλο το νησί, ενώ τα ναρκωτικά και τα αμφίβολης ποιότητας ποτά βρίσκονταν σε αφθονία

Μετά τα αυθαίρετα κτίσματα των γνωστών beach bars και εστιατορίων στις παραλίες της Μυκόνου, ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου και αστυνομικοί έκαναν έφοδο και σε ένα από τα πρώτα πριβέ πάρτι που διοργανώθηκαν στο νησί των ανέμων με κοκαΐνη, δυνατή μουσική και αμφίβολης ποιότητας ποτά.

Το πάρτι διοργάνωσε ο γιος γνωστού επιχειρηματία της αθηναϊκής νύχτας σε βίλα στην περιοχή Φανάρι, μέσω της σελίδας – κοινότητας «88butterfly_ofc» στο Instagram. Το θέμα του πάρτι ήταν «Butterfly, δηλαδή «πεταλούδα».

Σε αναρτήσεις στους δύο λογαριασμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πριν από τη διεξαγωγή του πάρτι δίνονταν στους ακολούθους των λογαριασμών διάφορες πληροφορίες. Όμως, αποκρυπτόταν η ακριβής τοποθεσία τέλεσης, για να μη γίνει αντιληπτή από τις αστυνομικές Αρχές. Στις 8 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έγινε ανάρτηση στον λογαριασμό, με την οποία δόθηκε η τοποθεσία σε όσους είχαν ήδη λάβει πρόσκληση.

Εφόδος αστυνομικών

Τους δόθηκαν οι συντεταγμένες πολυτελούς ενοικιαζόμενης βίλας με την επωνυμία «Mykonos Sunset Villas». Το πάρτι ήταν επιτυχημένο, καθώς συνέρρευσαν πάνω από 300 άτομα, που πλήρωσαν υψηλό αντίτιμο. Φυσικά δεν εκδόθηκε καμιά απόδειξη στην είσοδο, καθώς επρόκειτο για παράνομο πάρτι σε βίλα που δεν διέθετε άδεια υγειονομικού καταστήματος ως νυχτερινό κέντρο.

Όμως, λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο, στην προκειμένη περίπτωση τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Σύρου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, ο οποίος, μετά τις εφόδους αστυνομικών για τα αυθαίρετα κτίσματα γνωστών beach bars της Μυκόνου, είναι αποφασισμένος να πατάξει και τα παράνομα πάρτι σε βίλες.

Υστερα από καταγγελίες για την απίστευτη ηχορρύπανση που προκαλούσαν οι διοργανωτές του πάρτι, αλλά και πληροφορίες ότι στην εκδήλωση θα γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής. Εκείνη την ώρα το πάρτι κορυφωνόταν, με περίπου 300 άτομα να διασκεδάζουν υπό τους ήχους μουσικής και κάποια από αυτούς υπό την επήρεια ναρκωτικών. Στη θέα των αστυνομικών η μουσική χαμήλωσε και επικράτησε πανικός στους χώρους της βίλας.

Στο δωμάτιο του διοργανωτή του πάρτι, που συνελήφθη, βρέθηκαν μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας και το ποσό των 4.950 ευρώ. Επίσης, συνελήφθησαν ακόμα εννέα άτομα, η υπεύθυνη της βίλας, εργαζόμενοι στο πάρτι, καθώς και ένας «πελάτης» που είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης. Ετσι, το πάρτι ολοκληρώθηκε πρόωρα…

Κατά την έφοδο των αστυνομικών, που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων, τέσσερα φιξάκια κοκαΐνης και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης έτοιμα προς χρήση, επιμελώς κρυμμένα στον υπαίθριο χώρο της βίλας, ουσίες άγνωστης χημικής σύστασης βάρους τεσσάρων γραμμαρίων, πλήρες σύστημα αναπαραγωγής-ενίσχυσης ήχου και ελέγχου φωτορρυθμικών, καθώς και βραχιολάκια εισόδου με διακριτικά του πάρτι.

Όπως διαπιστώθηκε, η βίλα όπου διεξαγόταν το παράνομο πάρτι δεν είχε την απαιτούμενη άδεια. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων-προϋποθέσεων λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων – ποτών, διατάραξη κοινής ησυχίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ολοι τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, και σίγουρα θα τους μείνει… αξέχαστο το πριβέ πάρτι στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...