Τα νυχτοπερπατήματα στα σοκάκια της Μυκόνου

Ούτε καλησπέρα από την Παναγιώταρου στον πρώην σύζυγό της!

Ερωτευμένα ζευγάρια, πρώην σύντροφοι που δεν αντάλλαξαν ματιά, καλοί φίλοι και παίκτες reality. Απ’ όλα είχε ο… μπαξές των παπαράτσι το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού στη Μύκονο.

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου άρχισε επισήμως και οι celebrities της εγχώριας showbiz έκαναν… παρέλαση στα κοσμικά Ματογιάννια, με τα φλας να αστράφτουν συνεχώς! Η Αννα Πρέλεβιτς και ο σύζυγός της, πλέον, Νικήτας Νομικός εθεάθησαν να βολτάρουν υπό το φως του φεγγαριού κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου! Η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αδελφός της Δούκισσας Νομικού, που παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου στην Αθήνα, απολαμβάνουν τώρα τον μήνα του μέλιτος στο «πριγκιπάτο των Κυκλάδων», ενώ έπεται συνέχεια και σε άλλους προορισμούς.

Πρέλεβιτς – Νομικός

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Τάμτα Μαστοράκη με τον σύζυγό της Χρήστο Μπέζα, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα του real estate, έκαναν ένα break από τις υποχρεώσεις τους στην πρωτεύουσα ταξιδεύοντας κι αυτοί στη Μύκονο, που αγαπούν ιδιαιτέρως.

Μαστοράκη – Μπέζας

Tην ίδια ταξιδιωτική έμπνευση για την πρώτη τους καλοκαιρινή απόδραση για φέτος είχαν επίσης ο δημοφιλής YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη γυναίκα του Σοφία Φυρού, οι οποίοι πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους, που τους «συνέλαβαν» στα Ματογιάννια. Στο ίδιο κοσμικό πέρασμα εθεάθη και η Ιωάννα Παλιοσπύρου μαζί με τη φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία διατηρεί εξοχική κατοικία στη Μύκονο και τη φιλοξένησε για μερικές μέρες.

Κοψιάλης – Φύρου

Το νησί των ανέμων «ψήφισαν» ακόμη η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα με τον καλό της φίλο Αγγελο Χατζηκυριάκο, ο νικητής του «GNTM» Ηρακλής Τζουζίνοβ, ο σχεδιαστής μόδας Βλάσης Χολέβας, ο Γιώργος Κουτούλιας με τα μοντέλα του, η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του «Survivor» Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όπως επίσης και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αριστομένης Γιαννόπουλος

Η τελευταία ήταν, μάλιστα, από τους celebrities που πρωταγωνίστησαν στα gossip πηγαδάκια, αφού βρέθηκε δύο φορές σε κοντινή απόσταση από τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλου και δεν αντάλλαξαν ούτε μια τυπική «καλησπέρα». Η πρώτη φορά ήταν στα Ματογιάννια, όταν ο Αριστομένης Γιαννόπουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του σε γνωστό μπαρ, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Ελένη Παπαδόπουλου, και μερικούς καλούς φίλους.

Παναγιώταρου – Σιανίδης

Την ίδια ώρα μερικά μέτρα πιο μακριά η Αλεξάνδρα έκανε τη βόλτα της στα γραφικά στενοσόκακα, όπου συνάντησε τυχαία και τον PR man Χάρη Σιανίδη. Η δεύτερη φορά ήταν στο πάρτι ενός παραλιακού bar – resto στη Φτελιά, όπου πάλι η νικήτρια του «J2US» και ο πλαστικός χειρουργός δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο