Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη έφτασε η κόρη του

Δύσκολες ώρες

Η Άννα Φλωρινιώτη έφτασε πρώτη από την οικογένεια στην εκκλησία για να συνοδεύσει τη σορό του πατέρα της.

Υποβασταζόμενη χωρίς να σταματάει το κλάμα μπήκε στον ιερό ναό του αγίου Νικολάου στον Πειραιά. Ήταν πάντα δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή και προσευχόταν να μην τον χάσει αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

«Τον σκέφτομαι συνέχεια, μου έρχονται φλασιές από σκηνικά που έχουμε ζήσει. Η πιο έντονη εικόνα είναι μία ημέρα πριν «φύγει», που του έκανα πλάκα στο νοσοκομείο και γελάγαμε. Του άλλαξαν δωμάτιο και του λέω: τι έγινε, μπαμπά, μάζεψαν υπογραφές για να σε διώξουν;

Διαβάστε επίσης: Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Η Γωγώ Γαρυφάλλου ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της κόρης του

Από μικρό παιδί φοβόμουν μη ζήσω αυτή τη στιγμή και δυστυχώς ήρθε. Εγώ από τη μεριά μου θεωρώ ότι έκανα ό,τι μπορούσα και ονειρευόμουν για τον μπαμπά μου, για να τον αποχαιρετήσω την τελευταία του ημέρα. Δεν θα τον ξαναδώ, είναι πολύ δύσκολες στιγμές», δήλωσε λίγες ώρες πριν τη κηδεία.

Διαβάστε επίσης: Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Το στεφάνι καρδιά από τις αδελφές Γαρμπή και το τρυφερό μήνυμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα