Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν είμαι στην TV λόγω της μητέρας μου»

Παράπονο!

Ξεσπάθωσε η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη Εβελίνα Νικόλιζα για όσους της καταλογίζουν ότι κάνει καριέρα στην τηλεόραση επειδή κουβαλά την καλλιτεχνική προίκα της μητέρας της, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.

Μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα», η γνωστή YouTuber και τραγουδίστρια, η οποία και φέτος συνεργάζεται με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου λείπει το τραγούδι, συζητάω για ένα μουσικό project του χρόνου, απλά με έχει απογοητεύσει η μουσική, γιατί προσπάθησα για χρόνια να είναι η βασική μου δουλειά, αλλά δεν τα κατάφερα.

Με έχουν στενοχωρήσει σχόλια στο twitter, όπως ότι βρίσκομαι στην τηλεόραση επειδή είμαι η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη και είμαι μπλεγμένη με το σύστημα. Με πνίγει όταν κάποιοι θεωρούν πως ό,τι έχω καταφέρει επαγγελματικά δεν το έχω κάνει μόνη μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού: «Στην εκπομπή δέσαμε από την πρώτη στιγμή, αν κι αυτό δεν συμβαίνει συχνά, ήμουν πολύ τυχερή. Με την ομάδα της δουλειάς έχουμε αναπτύξει σχέσεις ζωής. Οταν κλείνει ένας κύκλος σε μια δουλειά, είναι εύκολο να χαθείς, αλλά οι βάσεις είναι γερές μεταξύ μας! Η πρόθεση όλης της ομάδας της εκπομπής είναι να συνεχίσουμε και του χρόνου. Το δικό μου συμβόλαιο είναι ένα συν ένα και, για να μη συνεχίσουμε του χρόνου, θα πρέπει να πάει κάτι πολύ στραβά».

H Εβελίνα Νικόλιζα με τους γονείς της

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα