Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Γιάννης Πουλόπουλος: «Τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό τον βρήκα αργά και αυτός είναι ο λόγος»

«Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου το 2016»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης και πρέπει να ήμουν το νούμερο 2 στην Ελλάδα. Το έκανα το 2016 και πολύ συνειδητά. Το κράτησα για εμένα και για τον άνθρωπό μου γιατί δεν ήθελα τέτοιου τύπου δημοσιότητα.

Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα πιο ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή, είναι επειδή αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Θα ήθελα το αποτύπωμά μου να μην είναι μόνο η Eurovision που την αγαπώ και την υπηρετώ τόσα χρόνια, αλλά να δώσω ένα boost σε νέα παιδιά που μπερδεύτηκαν πολύ. Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά. Υπάρχει λόγος για αυτό.

Υπήρχε ένα πένθος στην οικογένεια πολύ μεγάλο κι έχασα τον αδερφό μου σε ηλικία 20 χρονών. Ήμουν ένα παιδί που ήταν μονίμως μέσα στα βιβλία, δεν είχε παρέες και δεν έπαιζε. Μετά ταλαιπωρήθηκα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλώ πια για τον άνθρωπό μου. Όπως ο Μπισμπίκης μπορεί να μιλά για την Βανδή και τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε, έτσι θέλω κι εγώ επειδή έχω 14 χρόνια σχέση να μπορώ να μιλώ για τον άνθρωπό μου δημόσια και να μην γίνεται αυτό είδηση».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα