Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι η μικρούλα;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του δεν είναι άλλο από τη

Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη έγινε 18 χρονών και τα γιόρτασαν με ένα όμορφο πάρτι

Να τον χαίρεται!

Γενέθλια για το μεγάλο γιο της Αγγελικής Ηλιάδη.

Ο Μπάμπης καρπός του έρωτά της με τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη έγινε 18 ετών και η μαμά του, του ετοίμασε πάρτι γενεθλίων.

Η τραγουδίστρια από τη μια με το μεγάλο της γιο και από την άλλη με τον μικρό Βασίλη που απέκτησε με τον Σάββα Γκέντσογλου έσβησαν τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας ενώ στη συνέχεια πόζαραν όλοι μαζί στον φωτογραφικό μας φακό.

«Μεγαλώσαμε μαζί με τον Μπάμπη. Εγώ ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι τότε κι εκείνος ήταν 4. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί κι είναι σχεδόν 18.

Έχουμε κάνει πάρα πολύ δρόμο μαζί. Μετά ήρθε κι ο μικρούλης και συμπληρώθηκε η ευτυχία μας», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».