Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Σίσσυ Χρηστίδου κατά Λιάγκα για Τσιμτσιλή: «Το σιχαίνεται όλο αυτό»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της σχολίασαν σήμερα...

Ανατροπή με Συνατσάκη – Καινούργιου: «Δεν περιμένω τίποτα, είναι στον έβδομο μήνα...

Το βράδυ της Παρασκευής, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη...

Ζώδια Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου 2026: Νέες ευκαιρίες στη δουλειά, φλερτ και αλλαγές

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιείστε τη φαντασία σας και...

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Φανερά καταβεβλημένος λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο

Δείτε τη φωτογραφία

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών στις 12 Ιουνίου και η κηδεία του γίνεται σήμερα στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου παράλληλα η κυβέρνηση της Ιταλίας κήρυξε σε εθνικό πένθος τη χώρα.

Από εχθές το βράδυ κυκλοφορεί μια φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην οποία είναι φανερά εξαντλημένος από την λευχαιμία που τον ταλαιπωρούσε, χωρίς όμως να έχει χάσει το χαμόγελό του.

Η εφημερίδα της Ιταλίας, La stampa, αναφέρει ότι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι η τελευταία φωτογραφία που έβγαλε ο «Καβαλιέρε» παρέα με τον γιο του καλού του φίλου και ιδιοκτήτη του μπαρ στο Μιλάνο όπου πέρασε το βράδυ του, Massimiliano Albanese.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.