Η επίσκεψη της οικογένειας Ομπάμα στη Σίφνο παρέα με το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Οι ελληνικές γκουρμεδιές που... τρέλαναν τον Ομπάμα

Ψωμί ψημένο σε ξυλόφουρνο, κρέπα φάβας, καρπάτσιο ροφού, πελαγίσιος μαρινάτος κέφαλος, σκορπίνα στα κάρβουνα και τραχανάς με ντόπιο αστακό είναι μερικά από τα καλούδια που γεύθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα στη Σίφνο την Κυριακή το βράδυ.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο δημιουργικός σεφ Γιώργος Σαμοΐλης, επικεφαλής της κουζίνας του περίφημου εστιατορίου Cantina της Σίφνου, με τα γευστικά του θαύματα ανάγκασε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να ανέβει στο Κάστρο του νησιού, πάνω στον βράχο, όπου βρίσκεται το βραβευμένο ρεστοράν. Φυσικά, ο Τομ Χανκς ευθύνεται για αυτό, αφού εκείνος έδωσε τις σχετικές γαστριμαργικές πληροφορίες στον πρώην πρόεδρο.

Ο σεφ Γιώργος Σαμοΐλης

Ο σεφ Σαμοΐλης είναι φίλος του ηθοποιού Τομ Χανκς, ο οποίος φιλοξενεί, ως γνωστόν, αυτές τις μέρες τον Ομπάμα και τη σύζυγό του. Ο οσκαρικός ηθοποιός, χρόνια τώρα, «πετάγεται» από την Αντίπαρο, όπου ζει τα καλοκαίρια, στη Σίφνο μόνο και μόνο για να γευτεί τα πιάτα του Γιώργου Σαμοΐλη. Ο Τομ Χανκς αποδεικνύεται ιδιαίτερα μερακλής, καθώς η ομάδα Σαμοΐλη χρησιμοποιεί υλικά από την ελληνική φύση και τη θάλασσα, και έχει πολλάκις βραβευτεί. Εκεί, λοιπόν, πήγε και τον Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να δοκιμάσει τα θαύματα του σεφ.

Μπαράκ Ομπάμα και Μισέλ

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ και τις δυο τους κόρες, Μαλία και Σάσα, και φυσικά το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον έφτασαν με σκάφος στη Σίφνο, μισή ώρα απόσταση από την Αντίπαρο, όπου διαμένουν, και επισκέφθηκαν την εξαιρετική Cantina. «Επαθαν πλάκα» όσοι τους είδαν να ανεβαίνουν τα σκαλάκια του εστιατορίου το βράδυ της Κυριακής.

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς

Κάθισαν λιγάκι απόμερα και τότε ήταν που το τραπέζι τους γέμισε από όλα τα καλούδια της κουζίνας, σε μικρά πιάτα, έτσι ώστε ο Μπαράκ και η παρέα του να δοκιμάσουν απ’ όλα. Το ρεστοράν έχει και ονειρικό περιβάλλον, καθώς βρίσκεται σε μια παραλία σχεδόν απομονωμένη, κάτω από τον μεσαιωνικό οικισμό Κάστρο. Η Ελλάδα και τα ωραία της, λοιπόν, προσφέρθηκαν απλόχερα στον Μπαράκ και στη Μισέλ Ομπάμα, που έφυγαν… γοητευμένοι από τη Σίφνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον