Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Νίκος Βισκαδουράκης: «Ο καθρέφτης του κ. Χάιντ» τελευταία μέρα της έκθεσης στη...

Η Roma Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Νίκου...

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

«Δόλωμα» εν αγνοία του ο πρωτότοκος γιος του μακαρίτη τέως βασιλιά

«Pavlos Visa»

Το όνομα του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου, χρησιμοποιούσαν επιτήδειοι, προκειμένου να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες και να τους αρπάξουν χρηματικά ποσά. Οι άγνωστοι απατεώνες, από τον περασμένο Μάρτιο υπόσχονται προνόμια και οικονομικά μηνιαία οφέλη μέσω ενός ψεύτικου προφίλ στο facebook που έχουν δημιουργήσει στο όνομά του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Μέγκος, συγγραφέας και φίλος της οικογένειας, οι διαχειριστές της παραπλανητικής σελίδας «Hrh Crown Prince Pavlos» στέλνουν προσωπικά μηνύματα σε όσους αναζητούν το προφίλ του Παύλου.

Στο μήνυμα εμφανίζεται ένας από τους διαχειριστές της σελίδας με το όνομα Elizabeth Gamero, η οποία αναφέρει: «Καλώς ήρθατε στη βασιλική οικογένεια, έλαβα το e-mail σας και θα ήθελα να συνεργαστείτε μαζί μου καθώς ξεκινώ τη διαδικασία για την έκδοση μιας βασιλικής οικογενειακής κάρτας για νόμιμο σκοπό την ασφάλεια του διαδόχου μας Παύλου της Ελλάδας και της Δανίας, καθώς και ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας και ζητάω της συνδρομή σας.

Τα… προνόμια

Αυτή η κάρτα μέλους της βασιλικής οικογένειας θα έχει διάρκεια για 8 χρόνια, ενώ θα μπορείτε να κάνετε αίτηση και για μόνιμη κάρτα. Η κάρτα για 8 χρόνια θα σας κοστίσει 600 ευρώ και θα τη λάβετε μέσα σε 48 ώρες. Στην περίπτωση που θέλετε να γίνετε μόνιμο μέλος, τότε αυτό θα σας κοστίσει 1.200 ευρώ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας όπως επίθετο, όνομα, ημερομηνία γέννησης, πόλη και χώρα προέλευσης, υπηκοότητα, επάγγελμα».

Στη συνέχεια του μηνύματος οι απατεώνες απαριθμούν τα οφέλη: «Τα οφέλη ως κάτοχοι της κάρτας-μέλους της βασιλικής οικογένειας θα είναι τα εξής: Θα λαμβάνετε κάθε μήνα το ποσό των 500 ευρώ από τη βασιλική οικογένεια, ενώ σταδιακά το ποσό θα αυξάνεται. Θα σας χορηγηθεί δωρεάν Visa για 5 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Δανίας. Μπορείτε να συναντήσετε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ακόμα και τον βασιλικό διάδοχο. Θα μπορείτε επίσης να ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια από τη βασιλική οικογένεια».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα