Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η βίλα του εφοπλιστή Γιάννη Φράγκου στο Πόρτο Χέλι πωλείται 32.000.000 ευρώ!

Παλάτι σε... αγγελία

Σύμφωνα με πρόσφατη αγγελία του γνωστού κτηματομεσιτικού γραφείου Ploumis-Sotiropoulos Christie’s International Real Estate προς πώληση έχει βγει αντί 32.000.000 ευρώ η υπερπαραγωγή έπαυλη του εφοπλιστή Γιάννη Φράγκου στο Πόρτο Χέλι.

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το σάιτ του μεσιτικού γραφείου, χωρίς φυσικά να αναφέρει σε ποιον ανήκει η βίλα, το huge ακίνητο-φιλέτο προκαλεί δέος όχι μόνο σε κοινούς θνητούς, αλλά και σε όσους -εφοπλιστές, επιχειρηματίες, εκδότες- είχαν επισκεφτεί την έπαυλη-μεγαθήριο στις δεξιώσεις που παρέθετε ο Γιάννης Φράγκος με τη δεύτερη σύζυγό του Ζελιάνα Χωρέμη, πριν από τον χωρισμό τους και την οικονομική καταστροφή. Οι επισκέπτες της έπαυλης μιλούν στην «Espresso» για «ίσως το ωραιότερο και πιο καλόγουστο σπίτι της πιο ακριβής περιοχής της Ελλάδας», που φέρει την υπογραφή όσον αφορά την εσωτερική του διακόσμηση της Βέτας Τσουκαλά.

villa fragkou24063

Μάλιστα, σύμφωνα με τις φήμες, η βίλα των 3.200 τετραγωνικών μέτρων σε παραθαλάσσια οικόπεδο 26,5 στρεμμάτων, πωλείται όπως είναι εκπληκτικά επιπλωμένη, εξ ου και εκτοξεύεται η τιμή της. Το οικόπεδο-φιλέτο με τους τεράστιους φοίνικες, αλά Καλιφόρνια Palm Springs, διαθέτει δύο πισίνες που ενώνονται με καταρράκτη, ιδιωτική γαλαζοπράσινη παραλία, προβλήτα στην οποία έδενε το σκάφος του Γιάννη Φράγκου αλλά και γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, που χρησιμοποιείται και ως ελικοδρόμιο.

villa fragkou24064

Τεράστιοι χώροι υποδοχής, αίθρια, σαλόνια με πανάκριβα υφάσματα, εκπληκτική minimal τραπεζαρία 24 ατόμων, γυμναστήρια, σάουνες, spa, 7 υπνοδωμάτια-σουίτες και 6 μπάνια δεσπόζουν στο κεντρικό κτίριο της βίλας. Υπάρχει όμως ακόμα ένας οικίσκος που λειτουργεί ως ξενώνας, ο οποίος αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια και 4 δωμάτια προσωπικού. Υπάρχουν δηλαδή συνολικά 12 δωμάτια και 8 δωμάτια προσωπικού.

villa fragkou24062

Το ακίνητο-φιλέτο στην περιοχή Κουνούπι στο Πόρτο Χέλι, που στη δεξιά του πλευρά συνορεύει με την άλλη εκπληκτική έπαυλη του αείμνηστου βιομηχάνου Απόστολου Πίτσου, η οποία πουλήθηκε σε ξένο billionaire, σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε συμφέροντα του Γιάννη Φράγκου και της δεύτερης συζύγου του Ζελιάνας Χωρέμη, αλλά παραμένει άγνωστο το ακριβές σημερινό ιδιοκτησιακό καθεστώς του. Φήμες λένε πως το σπίτι είχε μεταβιβαστεί εδώ και καιρό σε τρίτο σχήμα από τον εφοπλιστή προκειμένου να προστατευτεί από μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης πιστωτών των ναυτιλιακών του επιχειρήσεων.

villa fragkou24061

Οσο για τις φήμες που αναφέρουν ότι μπορεί να το αγοράσει η αδελφή του Αγγελική Φράγκου, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά, καθώς η ίδια διαθέτει εκπληκτική εξοχική κατοικία στη Χίο, την οποία πέρυσι το καλοκαίρι ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Πιθανότατα το μοναδικό αυτό ακίνητο, όπως και στην περίπτωση της έπαυλης Πίτσου, θα χτυπήσει ξένος μεγιστάνας.

villa fragkou2406

Μετά τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή, τον χωρισμό του από τη δεύτερη σύζυγό του Ζελιάνα Χωρέμη – Φράγκου και τη χαμένη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Αγγελική Φράγκου σχετικά με οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα, ο Γιάννης Φράγκος αποχωρίζεται και τη βίλα των ονείρων του!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...